Головна Новини Політика зовнішня політика Путін зробив безпрецедентну заяву за останні 20 років, - Арестович
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін зробив безпрецедентну заяву за останні 20 років, - Арестович

Речник української делегації в мінській ТКГ Олексій Арестович звернув увагу на деталь в посланні Володимира Путіна

22 квітня 2021, 12:00
Поділіться публікацією:

Речник української делегації в мінській ТКГ і радник глави Офісу президента України Олексій Арестович сказав, що президент Росії Володимир Путін під час щорічного послання до Ради федерації зробив безпрецедентну заяву за останні 20 років. Про це він повідомив в ефірі телеканалу "Україна 24".

Путін зробив безпрецедентну заяву за останні 20 років, - Арестович

Послання Володимира Путiна. Фото: РБК

За його словами, масове стягування Росією військ до східних кордонів України є стратегічною кампанією з дезінформації проти нашої країни з боку Кремля. Арестович зазначив, що Путін вирішив зайняти пасивно-агресивну позицію.

Він звернув увагу на деталь в посланні президента країни-агресора, а саме той факт, що 95% його виступу були присвячені внутрішніх справ Росії. Безпрецедентною Арестович назвав фразу Путіна про те, що Росія виступає за політику без конфліктів.

Виходячи з цього, спікер української делегації зробив висновок про те, що сьогодні Росія не здатна брати участь в гонці озброєнь, а тим більше влаштовувати масштабну військову агресію проти України.

Довідка: У квітні 2014 року в окремих районах Донецької і Луганської областей Росія почала збройну агресію проти України, яка триває по сьогоднішній день. У ній беруть участь незаконні збройні формування і регулярні війська РФ. За час конфлікту загинуло понад 14 тисяч українських громадян.

Сама Росія свою участь в конфлікті заперечує, називаючи себе посередником у переговорах, не дивлячись на численні докази її прямого військового вторгнення в Україну.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що Зеленський поставив Путіна в складне становище.

Читайте також заяву Авакова про можливий напад Росії на Україну.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини