Головна Новини Політика зовнішня політика Кравчук заявив, що Зеленський поставив Путіна в складне становище
commentss НОВИНИ Всі новини

Кравчук заявив, що Зеленський поставив Путіна в складне становище

Перший президент України Леонід Кравчук заявив, що Зеленський поставив Путіна в складну ситуацію

22 квітня 2021, 10:00 comments1012
Поділіться публікацією:

Перший президент України і глава української делегації в мінській ТКГ Леонід Кравчук заявив, що Президент України Володимир Зеленський поставив у складне становище президента Росії Володимира Путіна, коли запропонував йому зустрітися на Донбасі. Про це він повідомив в ефірі телеканалу "Україна 24".

Кравчук заявив, що Зеленський поставив Путіна в складне становище

Володимир Зеленський та Володимир Путiн. Фото: EPA

За його словами, відмовою Кремля, Путін, по суті, відмовиться від свого ж пропозиції. Він заявив, що на останній зустрічі політичних радників лідерів країн нормандської четвірки, представник Росії Дмитро Козак запропонував провести наступну зустріч на лінії фронту на Донбасі.

Він зазначив, що зустрічна пропозиція Володимира Зеленського про зустріч на Донбасі саме з Путіним ставить Кремль в складне становище. Перший президент підкреслив, що Зеленський провів цей факт на свою користь і поставив Путіна в ситуацію, коли він відмовиться, що буде означати, що він сам не підтримує російську пропозицію.

Глава української делегації висловив упевненість, що Путін не поїде на зустріч, сказавши, що Донбас є територією України, а в Україні він не поїде.

Довідка: в останні кілька тижнів Росія масово стягує війська до східних кордонів України і на територію тимчасово окупованого Криму. Чиновники Кремля і російські пропагандисти відкрито погрожують Україні війною і навіть розвалом держави.

Президент Зеленський звернувся до Володимира Путіна і запропонував йому зустріч в будь-якій точці українського Донбасу, де сьогодні йде війна.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що Зеленський ввів в дію нові санкції.

Читайте також про останній виступ Володимира Путіна в Раді федерації.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини