Головна Новини Політика зовнішня політика Путін вирішив стати добровольцем у випробуванні вакцини від COVID-19
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін вирішив стати добровольцем у випробуванні вакцини від COVID-19

Він погодився випробувати на собі назальну вакцину від російського виробника

21 листопада 2021, 22:10
Поділіться публікацією:

Очільник РФ Володимир Путін сказав, що готовий випробувати на собі нову назальну вакцину від ковіду, яку розробив російський Центр ім. Гамалеї. Про це інформує ТАСС.

Путін вирішив стати добровольцем у випробуванні вакцини від COVID-19

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

Путін заявив про це в неділю, 21 листопада, коли спілкувався з заступником керівника цього центру Денисом Логуновим.

У РФ після відповідних клінічних досліджень мають на меті запровадити назальну форму вакцини від ковіду. Але поки для участі  в експерименті потрібно підписати документи,  в яких погодитись на такі випробування. Очільник Кремля зазначив, що зробить це сьогодні.

Розмовляючи з російським вченим, Путін розповів, що  пройшов цієї неділі ревакцинацію від коронавірусу, вакцинувавшись російським препаратом  "Супутник Лайт" і відчуває себе  добре. Російський президент  вже зробив третє щеплення від коронавірусної хвороби.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Маломуж розповів, чи ризикне Путін піти у наступ.Ситуація біля українських кордонів, де Росія все більше зосереджує війська, продовжує турбувати світову спільноту. Голова комітету Сенату США з міжнародних відносин Боб Менендес навіть виступив з ініціативою внести до проєкту оборонного бюджету країни поправку, якою прописуються нові санкції проти Росії у тому випадку, якщо вона продовжить свою агресію проти України та зважиться на вторгнення. Інформацію про концентрацію російських військ біля українських кордонів дає розвідка США та легалізує через центральні ЗМІ – The Washington Post, Rolitico тощо. Щоб показати, що є привід для занепокоєння і Заходу, й Україні. І що може йтися не просто про концентрацію військ, а й можливий початок військових дій.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини