Головна Новини Політика зовнішня політика Путін таємно зустрівся в Кремлі з впливовим гостем із Європи
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін таємно зустрівся в Кремлі з впливовим гостем із Європи

Особистість гостя розкрита

10 березня 2021, 11:05 comments1786
Поділіться публікацією:

У Кремлі розкрили особистість гостя з Європи, з яким увечері 4 березня зустрічався президент Росії Володимир Путін. Ним виявився колишній прем'єр-міністр Франції Франсуа Фійон, з яким у Путіна дружні стосунки. Про це повідомляють російські ЗМІ.

Путін таємно зустрівся в Кремлі з впливовим гостем із Європи

Фото: РБК

Про візит колишнього прем'єра Франції повідомили в прес-службі франко-російської торгово-промислової палати ще 3 березня. Там відзначали, що Путін і Фійон активно співпрацювали в період з 2007 по 2012 роки, коли француз був прем'єр-міністром і з того часу вони підтримують дружні стосунки.

Повідомлялося також про те, що Фійон був одним з тих, кого Володимир Путін особисто вітав з новорічними святами в грудні. Про зустріч з іноземним гостем Путін розповідав 4 березня.

Пізніше спікер Кремля і прес-секретар Володимира Путіна Дмитро Пєсков заявив, що між політиками відбувся особистий контакт і він не має права розголошувати особистість співрозмовника.

9 березня Президент України Володимир Зеленський заявив про те, що необхідно знову провести зустріч в нормандському форматі. У разі зриву переговорів він висловив готовність зустрітися особисто з усіма лідерами країн учасників, в тому числі й з президентом країни-агресора Володимиром Путіним.

Довідка: з квітня 2014 року в окремих районах Донецької і Луганської областей триває російська військова агресія проти України, в якій беруть участь регулярні війська РФ і незаконні збройні формування.

За час конфлікту загинуло понад 14 тисяч українських громадян. Сама Росія свою участь у війні заперечує, попри численні докази.

Раніше "Коментарі" повідомляли про можливі наслідки зустрічі Зеленського і Путіна.

Читайте також, навіщо Україні центр протидії дезінформації.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини