Головна Новини Політика зовнішня політика Прогноз Столтенберга: як закінчиться війна в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Прогноз Столтенберга: як закінчиться війна в Україні

НАТО продовжить надавати допомогу українцям, щоб посилити їхні позиції

25 червня 2022, 12:38
Поділіться публікацією:

Війна Росії проти України, найімовірніше, буде закінчена за столом переговорів. Про це в інтерв'ю виданню El País заявив генсек НАТО Єнс Столтенберг.

Прогноз Столтенберга: як закінчиться війна в Україні

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг - Фото: nato.int

За його словами, НАТО своєю чергою і надалі продовжуватиме надавати допомогу українцям для посилення їхніх позицій.

"Найімовірніше, ця війна закінчиться за столом переговорів. Ми відповідаємо за те, щоб забезпечити максимально сильну позицію України та допомогти їй залишатися суверенною та незалежною європейською нацією", – зазначив Єнс Столтенберг.

Генсек НАТО вважає, що найкращим способом для цього є надання потужної військової та економічної підтримки. Водночас Столтенберг додав, що також варто й надалі просувати жорсткі санкції проти РФ.

Також він додав, що між НАТО та Росією немає "тотальної війни".

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" інформувало читачів про те, чому НАТО потрібно озброїти Україну до зубів. Загалом українські військові отримали від країн-членів НАТО та Австралії до 750 бронемашин, не рахуючи позашляховики Humvee, та понад 270 танків виробництва СРСР, Югославії, США та Західної Європи. Докладніше читайте у нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" повідомляв, що Росія вторглася в повітряний простір країни НАТО, імітуючи удар. Гелікоптер країни-агресора знаходився в чужому повітряному просторі майже дві хвилини. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Портал "Коментарі" також писав про те, що РФ кидає виклик НАТО. Чи наважиться Путін ударити по Литві чи націлиться на Казахстан та Білорусь? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини