Головна Новини Політика зовнішня політика Про Україну почали говорити без України: Акпєров розповів, чому це провал
commentss НОВИНИ Всі новини

Про Україну почали говорити без України: Акпєров розповів, чому це провал

Вадим Акпєров переконаний, що український дипломатичний корпус залишився в стороні, коли міжнародні лідери обговорюють долю країни

10 грудня 2021, 07:45
Поділіться публікацією:

Декілька днів поспіль в ЗМІ активно обговорювали тему, що президент США Байден і президент Росії Путін провели відеоконференцію, ключовою темою якої стала Україна. Насправді все це зайвий раз підтверджує, що про Україну, про долю країни почали говорити без участі самої України. Навіть після розмови Путін-Байден ніхто не зв’язався оперативно з Офісом президента. Як інформує видання "Коментарі", про це в ефірі телеканалу "Прямий" розповів громадський активіст, депутат Вадим Акпєров.

Про Україну почали говорити без України: Акпєров розповів, чому це провал

Володимир Путін та Джо Байден. Фото: з відкритих джерел

"Україна продовжує втрачати суб'єктність і раніше ніхто навіть уявити собі не міг такої ситуації, коли про Україну говорили без України. Варто зазначити що за президенства Петра Порошенка була зовсім інша ситуація. Перш за все в дипломатичному секторі. Це не дивно тому що, коли всі іноземні партнери нам говорять, що у вас ворожі війська нависають на кордонах, то президент виходить і говорить, що немає жодної загрози та ніхто нападати на Україну не збирається. І лише після того, як матеріали розвідки публікують рейтингові західні видання – заявляється реакція", – зауважив Вадим Акпєров.

Він додав, тим не менше з боку української сторони досі немає жодних конструктивних перемовин з західними партнерами про нові пакети санкцій проти Росії. На Банковій повторюють, ніби мантру лише одне – у президента Зеленського є велике бажання зустрітися з Путіним і провести прямі переговори. 

Депутат наголосив, зважаючи на таку кволість українського керівництва цілком природно виглядає реакція наших міжнародних партнерів, бо Україна їх не чує і, відповідно, вони не чують Україну. 

Читайте також на порталі "Коментарі" — в Україні стартував сценарій "примусу до формули Штайнмаєра": експерти розповіли, у чому сенс.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини