Головна Новини Політика зовнішня політика Президент Вірменії йде з посади: політик пояснив причину свого вчинку
commentss НОВИНИ Всі новини

Президент Вірменії йде з посади: політик пояснив причину свого вчинку

Вірмен Саркісян поскаржився, що на своїй посаді не може впливати на внутрішню та зовнішню політику

23 січня 2022, 21:25
Поділіться публікацією:

Глава Вірменії Вірмен Саркісян проінформував співвітчизників про прийняте ним рішення подати у відставку. Про це повідомляється у заяві політика, оприлюдненій на президентському сайті.

 Президент Вірменії йде з посади: політик пояснив причину свого вчинку

Вірмен Саркісян (фото з відкритих джерел)

Як зазначив вірменський очільник, що такий крок пов'язаний  з тим, що у нього немає інструментів, щоб вплинути "на внутрішню та зовнішню політику в період нинішньої національної кризи".

За словами президента Вірменії, склалась непроста ситуація, коли найвищий посадовець країни повинен стати гарантом державності, не володіючи реальними інструментами впливу на владу.

Саркісян скаржиться, що, як президент не має гарантій впливу на питання оголошення війни чи укладення миру, не може накладати вето на законопроєкти, які є недоцільними для країни та її громадян.

 Він стверджує, що в країні діє дві політичні групи і він став для них метою.

 Президент Вірменії резюмував, що в складний для цієї країни час, має об’єднувати вірмен національна єдність. Президентська паралель влади не має бути ціллю для пліток та теорії змови, бо це відвертає громадськість від важливих проблем.  Всім в цей час потрібні добре продумані та осмислені дії. Інакше вірменська нація не зможе досягнути високої мети своєї місії і опиниться на узбіччі історичних подій. Тому  зараз ніхто немає права робити помилки.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Вірменія звинувачує Азербайджан у ескалації конфліктуМЗС Вірменії стверджує, що азербайджанська сторона досі не відвела своїх військ від кордону. відомство зробило таку заяву у зв'язку з черговою перестрілкою на вірмено-азербайджанському кордоні під час якої помер солдат збройних сил Вірменії.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини