Головна Новини Політика зовнішня політика Президент шукає людей, готових працювати на державу за 1000 євро
commentss НОВИНИ Всі новини

Президент шукає людей, готових працювати на державу за 1000 євро

Президент Володимир Зеленський заявив, що працювати на державу складно, невигідно і дешево, тому він чекає молодих і амбітних людей, які готові працювати на країну за 30 тисяч гривень на місяць

10 вересня 2021, 12:54
Поділіться публікацією:

Глава української держави Володимир Зеленський вважає, що на державу працювати сьогодні невигідно, адже це дуже непросто. До того ж це дуже дешево. Зеленський готовий запропонувати роботу молодим і амбітним людям, які готові отримувати за свою працю трохи менше 1000 євро. Володимир Зеленський сказав про 30 тисяч гривень. Як передає видання "Коментарі", про це лідер українців заявив на форумі YES Brainstorming 10 вересня в Києві, пише "Українська правда".

Президент шукає людей, готових працювати на державу за 1000 євро

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

На форумі попросив слово для звернення до президента України Артем Шаіпов, який розповів, що 2 роки тому був керівником Асоціації українців-випускників провідних університетів світу. За словами молодої людини, коли Володимир Зеленський здобув перемогу на виборах, то йому від організації направили звернення з пропозицією співпрацювати, адже раніше Зеленський, виступаючи публічно, неодноразово акцентував увагу на тому, що в країні дефіцит молодих і освічених людей, які готові працювати на державу. Ось тільки відповіді на це звернення Банкова не дала. Артем Шаіпов зазначив, що всього в Асоціації близько 3 тисяч молодих людей, які мають хорошу освіту і готові працювати на державу.

У відповідь Зеленський зазначив, що він дуже задоволений, що такі люди є в країні і він обома руками "за", щоб вони пішли на державну службу. При цьому президент зазначив, що працювати на державу сьогодні невдячна праця, тому що ти постійно потрапляєш під шквал критики, робиш великий обсяг роботи і при цьому отримуєш невелику зарплату.

Володимир Зеленський, звертаючись до Артему Шаіпову, зазначив, що, якщо він готовий працювати на 30 тисяч грн на державу, то він готовий запропонувати йому таку роботу. У відповідь хлопець відповів, що, якщо він буде впевнений, що його праця допоможе проводити зміни в країні, то він готовий. Зеленський на це сказав, що працевлаштує хлопця, після чого запитав, чи є "ще 10 потужних людей по 30 тисяч фахівців".

Читайте також на порталі "Коментарі" — Зеленський впевнений, що без України НАТО і ЄС будуть слабкіше.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

10 вересня 2021, 13:02

Каже одне, робить інше. Бути порядним - не патріотично.


Новини