Головна Новини Політика зовнішня політика Представник України в ООН розповів, чим важливий дзвінок Байдена Путіну
commentss НОВИНИ Всі новини

Представник України в ООН розповів, чим важливий дзвінок Байдена Путіну

Представник України в ООН Сергій Кислиця розповів, чим важлива розмова Джо Байден і Володимира Путіна для нашої країни

14 квітня 2021, 14:05
Поділіться публікацією:

Постійний представник України в Організації об'єднаних націй Сергій Кислиця розповів про те, чим важлива телефонна розмова між президентом США Джо Байденом і президентом Росії Володимиром Путіним, яка відбулась 13 квітня. Про це він повідомив в коментарі виданню "Укрінформ".

Представник України в ООН розповів, чим важливий дзвінок Байдена Путіну

Джо Байден

За його словами, для України важливим є контакт між Байденом і Путіним, тому, що в їх розмові була піднята тема загострення на Донбасі. Він зазначив, що наша країна зацікавлена в подібних контактах, оскільки це допомагає вивести ситуацію з глухого кута.

Представник України в ООН заявив, що Джо Байден поки не готовий зустрічатися з Володимиром Путіним у Вашингтоні чи Москві, а тому їх контакт зараз може відбутися тільки на нейтральній території або в рамках міжнародного заходу.

Він зазначив, що якщо зустріч Байдена і Путіна відбудеться, то її будуть довго готувати для того, щоб вона була змістовна. Кислиця сказав, що Вашингтон не зацікавлений в імпровізації.

Довідка: Джо Байден і Володимир Путін провели другий телефонну розмову з моменту інавгурації президента США. Вони обговорили питання ескалації конфлікту на Донбасі, а також стягування Росією військ до східних кордонів України і в окупований Крим.

Байден заявив про підтримку територіальної цілісності України і суверенітету нашої країни, а також засудив російську збройну агресію на Донбасі. Також американський президент запропонував главі Кремля провести зустріч на території нейтральної країни, щоб обговорити проблеми відносин Росії і США.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, коли зустрінуться Зеленський і Макрон.

Читайте також про дату зустрічі Байдена і Путіна.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини