Головна Новини Політика зовнішня політика Права ЛГБТКІ+ під надійним захистом: Зеленський дав обіцянку Байдену
commentss НОВИНИ Всі новини

Права ЛГБТКІ+ під надійним захистом: Зеленський дав обіцянку Байдену

Україна боротиметься за зміцнення прав людини та з виявами расизму, ксенофобії, а також дискримінації спільноти ЛГБТКІ+

2 вересня 2021, 14:30 comments1253
Поділіться публікацією:

Україна буде вести боротьбу за зміцнення прав людини, а також з виявами расизму, ксенофобії, дискримінації спільноти ЛГБТКІ+. Як передає видання "Коментарі", про це йдеться в спільній заяві України та США за підсумками зустрічі в Білому домі Зеленського і Байдена, повідомляє офіційний ресурс Офісу президента.

Права ЛГБТКІ+ під надійним захистом: Зеленський дав обіцянку Байдену

Володимир Зеленський і Джо Байден. Фото - сайт Офісу президента України

У підсумковому комюніке тема захисту прав людини винесена в окремий параграф. Так, зазначено, що, маючи підтримку США, Київ буде і далі відстоювати права людини й відразу ж припиняти найменші вияви расизму, ксенофобії та зупиняти утиск людей, які відстоюють права спільноти ЛГБТКІ+. Україна гарантує, що буде підтримувати міжнародні норми.

Ще в підсумковій заяві зазначено, що Україна зобов'язується значно підвищити відповідальність за насильство проти людини незалежно від її положення у суспільстві, статусу.

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент США Джо Байден підтримав Україну в питанні "Північного потоку-2", заявивши, що цей проєкт несе загрозу безпеці не тільки України, але і Європейському Союзу. Водночас у Вашингтоні гарантували Києву, що в разі, якщо проєкт призведе до серйозних проблем в Україні, то США введуть санкції проти тих сторін, які першими порушать домовленості.

Також читайте на "Коментарях" — глава МЗС України Дмитро Кулеба назвав видатним документ, який вдалося оприлюднити за підсумками зустрічі Володимира Зеленського і Джо Байдена в Білому домі. Також головний дипломат України вважає, що від саміту у Вашингтоні однаково виграла як українська, так і американська сторона.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ККК

2 вересня 2021, 17:35

Зеленский лгбт не бросит, своих же не бросают!))

mkn

2 вересня 2021, 14:25

Кожного року додається нова буква. Колись розповідали про "права" ЛГ, пізніше про ЛГБТ, тепер про ЛГБТКИ , а за декілька років мабуть будуть букви З - зоофіли і П педерасти - це також "секс меншини". Потрібно брати приклад з Угорщини і Литви, де існує заборона промування цих збочень у масс медіях і США ані жодна краіна ЄС не має впливу на політику Угорщини і Литви в цій сфері. Чому вони розуміють, що нормальна сім"я складається з жінки, чоловіка і дитини, а не з двох жінок або чоловіків, а для наших це вища математика ? Проблема у тому, що лакейська наша влада все зробить, щоб приподобатись США, а Байден відкиваючи це питання, замість більше розмовляти про Крим і Донбас, показує тільки в якому місці має Україну.

пэтя

2 вересня 2021, 13:44

и байдан туда же - в сексменьшинства-пидары-лесбухи?! супер! секс в овальном кабинете с моникой левински (помните такое?) - детская забава !


Новини