Головна Новини Політика зовнішня політика Повний розрив відносин з РФ: Кравчук назвав умову
commentss НОВИНИ Всі новини

Повний розрив відносин з РФ: Кравчук назвав умову

Якщо Росія відмовиться від переговорів по Донбасу, Україна припинить з нею будь-які дипломатичні відносини

23 квітня 2021, 21:31
Поділіться публікацією:

Багатьох українців цікавить, як надалі складеться співпраця України і Росії. Однак, за словами керівника вітчизняної делегації в ТКГ з питань Донбасу Леоніда Кравчука, існує можливість повного розриву будь-яких дипломатичних відносин між нашими країнами. Про заяву політика повідомляє "Фокус", посилаючись на "4 канал".

Повний розрив відносин з РФ: Кравчук назвав умову

Кравчук про розрив дипвідносин із Росією. Фото: РИА Новости

Кравчук запевняє, що Росія здатна відмовитися від різних переговорів, які стосуються війни на окупованому Донбасі. Якщо подібне станеться, якщо уряд РФ відмовиться від "Мінських домовленостей" або перестане бути членом "Нормандське четвірки", то Україна діятиме відповідно.

На думку екс-президента, український уряд повинен буде негайно припинити будь-яке дипломатичне співробітництво з країною-агресором.

Однак, як пояснює Леонід Кравчук, поки Росію від подібного кроку явно утримує підвищений інтерес країн Заходу до російсько-українського конфлікту. Тим більше, що в тому ж "нормандському форматі" беруть участь також Франція і Німеччина.

Тому політик не бачить сенсу вважати першочерговою проблемою ймовірне розірвання будь-яких дипломатичних відносин з російською стороною.

Також Кравчук підкреслив, що в Україні буде зроблено все можливе, щоб зупинити війну на Донбасі і повернути собі Кримський півострів. Недоторканність території держави, вважає глава делегації, повинна бути на порядку денному в обов'язковому порядку.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, як Леонід Кравчук ставиться до ймовірної поїздки Володимира Зеленського в Росію.

Також на порталі ви можете дізнатися про те, чому Росія пропонує побачитися з представниками України, Франції та Німеччини на території Донбасу. При цьому звичайну "Нормандію" в Кремлі пропонують розширити. Більше подробиць — у нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

украинец

23 квітня 2021, 20:57

кравчук - тупое, престарелое уебище, сидел бы ты молча и не отсвечивал, ублюдок.


Новини