Головна Новини Політика зовнішня політика Повний блекаут в Україні: Кулеба зробив тривожну заяву
commentss НОВИНИ Всі новини

Повний блекаут в Україні: Кулеба зробив тривожну заяву

Дмитро Кулеба вважає, що навіть за повного блекауту українці не будуть масово виїжджати з країни

12 грудня 2022, 11:55 comments1631
Поділіться публікацією:

Повний блекає в Україні – це, на жаль, реалістичний сценарій. При цьому українська влада не очікує масового виїзду мешканців у зв'язку зі складними умовами. Про це повідомляє видання "Коментарі", з посиланням на інтерв'ю міністра закордонних справ Дмитра Кулеби німецькому виданню ARD.

Повний блекаут в Україні: Кулеба зробив тривожну заяву

Дмитро Кулеба. Фото: з відкритих джерел

Він зазначив, що масовані атаки Росії на об'єкти енергопостачання ставлять уряд та народ перед величезними проблемами, особливо взимку.

При цьому Кулеба вважає, що навіть за повного блекауту українці не будуть масово виїжджати з країни. За його словами, швидше буде відтік людей до сільської місцевості, де є можливість опалюватись дровами.                                                                                                                                 

Міністр зазначив, що для того, щоби пройти зиму Україні необхідна невоєнна допомога, особливо генератори та трансформатори.

Читайте також на порталі "Коментарі" — російський диктатор Володимир Путін став набагато активнішим, ніж раніше. То на Кримському мосту з'явився, то ще на низці заходів. Цього тижня виступив із черговими заявами у ракурсі війни проти України. Не менш маячними, ніж раніше… Про що говорять путінські заяви та активність? Чому російський диктатор так поводиться останнім часом? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Володимир Зеленський у розмові з Джо Байденом виступив із новою ініціативою, як досягти миру в Україні та захистити українців від російської агресії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

12 грудня 2022, 13:01

То для Зе є гарна новина. Років через 45, коли його будуть ховати, засліплений український народ буде біснуватись, як при похованні Сталина або Кима. Будуть рвати волосся, битися об землю і голосно кричати: "Чому ж ти так рано, всього у 98 років пішов з життя, і не встиг виконати обіцяне. Так і не встиг відбудувати Україну, вона як Сирія, Маріуполь, Базхмут".


Новини