Головна Новини Політика зовнішня політика Поставив Орбану незручне питання: Зеленський розкрив деталі розмови з прем'єр-міністром Угорщини
commentss НОВИНИ Всі новини

Поставив Орбану незручне питання: Зеленський розкрив деталі розмови з прем'єр-міністром Угорщини

Володимир Зеленський розповів про що говорив з Віктором Орбаном під час їх зустрічі.

13 грудня 2023, 16:00
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський розповів деталі розмови з прем’єр-міністром Угорщини Віктором Орбаном під час їх зустрічі в Аргентині. Зеленський заявив, що досі чекає відповіді на одне питання від угорського прем’єра.

Поставив Орбану незручне питання: Зеленський розкрив деталі розмови з прем'єр-міністром Угорщини

Зеленський розповів про що говорив з Віктором Орбаном. Фото з відкритих джерел

Володимир Зеленський після візиту до Аргентини та США відвідав Норвегію, де у рамках саміту Україна-Північна Європа дав пресконференцію. Одна з тем стосувалась вступу України до ЄС та блокування цього кроку з боку Угорщини.

Зеленський розповів, що під час особистої розмови з Віктором Орбаном чітко пояснив, що угорський прем’єр немає причин зупиняти рух України до ЄС та поставив йому незручне питання на яке Орбан не зміг дати відповідь.

"Я думаю, що я був правий і я дуже прямо дав йому інформацію, він не має жодної причини блокувати українське членство у ЄС і я попросив його назвати хоча б одну причину", — сказав Зеленський та додав, що досі чекає відповіді від Віктора Орбана.

Нагадаємо, що 14-15 грудня відбудеться саміт лідерів країн ЄС на якому мають розглянути процес про початок переговорів вступу України до ЄС. Крім України також будуть говорити про інші країни, зокрема Молдову та Грузію.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Зеленський зробив заяву щодо плану Б для України. Президент України пояснив, що не бачить інших альтернатив, ніж членство України в Європейському Союзі.

Також "Коментарі" писали про прем’єр-міністра Угорщини Віктора Орбана, який закликав Європейський Союз не робити "помилку" та не дозволяти Україні стати членом ЄС. Орбан пропонує альтернативу та говорить про "стратегічне партнерство" між Україною та Європейським Союзом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини