Головна Новини Політика зовнішня політика Порошенко закликає Захід дати Україні більше зброї: з чим пов'язані такі заяви
commentss НОВИНИ Всі новини

Порошенко закликає Захід дати Україні більше зброї: з чим пов'язані такі заяви

Колишній президент попередив Америку та західних союзників

22 листопада 2021, 18:50
Поділіться публікацією:

Колишній очільник нашої країни Петро Порошенко, перебуваючи на Міжнародному безпековому заході, що відбувся у Галіфаксі, звернувся до західних партнерів поставити до нашої країни в більших обсягах летальної оборонної зброї.

Порошенко закликає Захід дати Україні більше зброї: з чим пов'язані такі заяви

Петро Порошенко (фото з відкритих джерел)

Про це йдеться  в аналітичній публікації американського медіа Politico про те, яких результатів досягнуто на безпековій конференції у Галіфаксі.

За оприлюдненою інформацією, Петро Порошенко, який керував державою з 2014 по 2019 рік, зазначив, відповідаючи на питання представника цього медіа, що західні держави та Сполучені Штати Америки мають поставити  державі  в більших обсягах летального оборонного озброєння. Він також добивається, щоб його держава стала членом військово-європейського Альянсу. Також він вимагає від західних партнерів поміняти вироблену позицію про новий газогін  "Північний потік-2" і прийняти жорсткі санкції щодо Росії.

Колишній президент попереджує Америку та західних союзників, що якщо вони не підуть на такі кроки, то суттєво збільшать можливість військового наступу, який планує російська влада на територію нашої країни.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що розрив між Зеленським та Порошенком менше 10%Якби українцям довелося обирати нового президента найближчої неділі, то з великою ймовірністю перемогу б здобув чинний глава держави Володимир Зеленський і переобрався б на другий термін. Ось лише розрив у рейтингу Володимира Зеленського та найближчого його опонента п'ятого президента Петра Порошенка продовжує скорочуватися. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини