Головна Новини Політика внутрішня політика Президентська інтрига: розрив між Зеленським та Порошенком менше 10%
commentss НОВИНИ Всі новини

Президентська інтрига: розрив між Зеленським та Порошенком менше 10%

Якби вибори відбулися найближчої неділі, у другому турі Зеленський переміг би будь-кого з опонентів

16 листопада 2021, 15:32
Поділіться публікацією:

Якби українцям довелося обирати нового президента найближчої неділі, то з великою ймовірністю перемогу б здобув чинний глава держави Володимир Зеленський і переобрався б на другий термін. Ось лише розрив у рейтингу Володимира Зеленського та найближчого його опонента п'ятого президента Петра Порошенка продовжує скорочуватися. Як передає видання "Коментарі", про це свідчать результати соцопитування компанії "Рейтинг".

Президентська інтрига: розрив між Зеленським та Порошенком менше 10%

Петро Порошенко і Володимир Зеленський. Фото з відкритих джерел

Зеленського готові підтримати 23,1% наших співвітчизників. Водночас за Петра Порошенка готові проголосувати 13,3%. Третьою у президентському рейтингу йде Юлія Тимошенко. За результатами опитування вона має 10,7%. Дещо відстає від лідера "Батьківщини" Юрій Бойко. Його підтримує 9,2%. Екс-спікер Верховної Ради Дмитро Разумков уже увірвався до першої п'ятірки претендентів на президентське крісло. Має трохи більше 8% підтримки.

Що ж до можливого результату голосування у другому турі, то на сьогоднішній день незалежно від того, хто опинився б із Зеленським у парі, чинний глава держави переміг би будь-кого.

Якщо ж говорити про найвірогіднішу пару другого туру Зеленський та Порошенко, то результат був би 59% проти 41%. Зеленський би переміг.

Читайте також на порталі "Коментарі" — експерти розповіли, чому зростання рейтингу колишнього спікера парламенту Дмитра Разумкова лякає Офіс президента. Отже, на Банковій намагаються робити все можливе, аби завадити Розумкову зводити свою політичну кар'єру. Рішення про те, щоб позбавити непокірного екс-спікера Верховної Ради мандата, ніхто не скасовував.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Daren

17 листопада 2021, 10:30

https://bit.ly/3nTJVx1 - Крутотень !!!

snovsvt

16 листопада 2021, 18:07

Єврейофобний томосний єврей проти єврея-церквозакривача українофоба? Тільки єврейка-українофілка! Казка про міністра мвд рукзякяна. Жив-був рукзякян, самий хітрий із армян (навіть хитріший за пічальную лошадь лавриняна, главного поставщіка бєлого какао в кооператив озеро). І рішив він кошмаріть шоколадного петю з трьох сторон, зліва, зправа і зпосередині, а потім від своїх же кошмарень і спасать, такий був нехітрий план конвертації влади в гроші. І найняв він трьох капєєчний акторів на відповідні ролі. Зліва - Ківу красную жомовую яму, якого впіхував то в социки то в зажопу, зправа - псєвдонаці Білецького і його куплені проксі "нацкорпус" і зпосередині - псєвдогіка Геращенко і його шортліст дурнуватих кацапофілів "миротворець". Но с атаманом Зєльоний сей сємітский фокус нєудался, ібо і сам атаман сєміт отпєтий. Турнули рукзякяна, турнулі і його посіпак.


Новини