Головна Новини Політика рада В "Слузі народу" пояснили, чому ходили на канали Медведчука
commentss НОВИНИ Всі новини

В "Слузі народу" пояснили, чому ходили на канали Медведчука

Члени фракції домовлялися не ходити на ці канали

17 березня 2021, 13:00
Поділіться публікацією:

У фракції "Слуга народу" розповіли про те, чому депутати від політичної сили відвідували ефіри телеканалів 112, NewsOne і Zik, які були заблоковані після санкцій з боку РНБО. Про це розповіла заступник голови фракції влади Євгенія Кравчук в інтерв'ю виданню "Hromadske".

В "Слузі народу" пояснили, чому ходили на канали Медведчука

Колаж: ТСН

За її словами, всередині фракції існувала домовленість про те, що депутати не будуть ходити на вищезгадані телеканали, які пов'язували з нардепом і кумом Путіна Віктором Медведчуком. Вона зазначила, що попри це, не всі депутати цієї домовленості дотримувалися.

Кравчук заявила, що політики є публічними людьми і почали ходити на ефіри телеканалів Медведчука після того, як їх колеги почали відвідувати ці майданчики. Вона підкреслила, що таким чином депутати від правлячої партії доносили свою позицію суспільству, тому, що влада не має необхідних власних медійних майданчиків.

Довідка 2 лютого президент України Володимир Зеленський ввів в дію рішення РНБО про накладення санкцій на нардепа Тараса Козака та його бізнес-активів, серед яких були канали 112, NewsOne і Zik. Фактичним власником медіахолдингу називають Віктора Медведчука.

Зеленський заявив, що канали фінансувалися з Росії і працювали проти національної безпеки України, підриваючи шлях нашої країни в ЄС і НАТО. Міністр культури Олександр Ткаченко звинуватив канали в інформаційному тероризмі й назвав їх рупорами російської пропаганди. Секретар РНБО Данилов пригрозив санкціями всім телеканалам, які ведуть антиукраїнську діяльність.

Раніше "Коментарі" повідомляли про коаліцію між Зеленським і Тимошенко.

Читайте також про шанси Зеленського на другий термін.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини