Головна Новини Політика рада У Раді загорівся пульт голосування (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Раді загорівся пульт голосування (ВІДЕО)

У парламенті була оголошена перерва на 15 хвилин

17 березня 2021, 13:49
Поділіться публікацією:








Стало відомо, що сьогодні в залі засідання парламенту загорівся пульт голосування. Інцидент стався в ході розгляду поправок до закону про завершення земельної реформи, повідомляє "РБК-Україна".

У Раді загорівся пульт голосування (ВІДЕО)

У Раді загорівся пульт голосування - фото: t.me/oleksiihoncharenko

За даними видання, займання сталося в секторі фракції "Голос". У парламенті була оголошена перерва на 15 хвилин для того, щоб провітрити приміщення. Станом на 13:21 народні обранці повернулися до засідання.

Нагадаємо, що у Верховній Раді України вирішили активніше боротися з кнопкодавством. Тому правила голосування нардепів змінюються. Відтепер в парламенті народні депутати голосуватимуть за допомогою сенсорних кнопок, а ще вже скоро там з'являться камери відеоспостереження. Нардепи переважно реагують на такі новинки позитивно. Нардеп Вікторія Кінзбурская написала у своєму Telegram-каналі: "Не минуло й двох років, як в Раді включили сенсорну кнопку для голосування. Тепер під час голосування будуть задіяні обидві руки. Кінець епохи кнопкодавства".

Раніше портал "Коментарі" розповідав, що наближаються позачергові вибори — так званий "відбір" народних депутатів до Верховної Ради. На тлі цього відбувається багато змін в політиці. Так, про зняття своєї кандидатури в 87 окрузі заявила кандидат від політсили "Європейська солідарність" Маруся Звіробій-Біленька. Причина досить проста — об'єднання проукраїнських сил, щоб не дозволити представникам інших партій очолити представництво Прикарпаття в ВР. Маруся Звіробій висловилася на підтримку представника ВО "Свобода" Руслана Кошулинського, адже "державні інтереси вище партійних і особистих".












Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини