Головна Новини Політика зовнішня політика Помста за RT DE: у Кремлі пригрозили вислати з Росії німецькі ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Помста за RT DE: у Кремлі пригрозили вислати з Росії німецькі ЗМІ

У Москві розізлилися на інтернет-посередників, що видалили акаунти телеканалу RT DE зі своїх платформ

2 лютого 2022, 22:55
Поділіться публікацією:

Представники російського МЗС  пригрозили німецькій владі застосувати "заходи у відповідь" через рішення представників  органу, що здійснює ліцензування та нагляд в Німеччині ввести  заборону на мовлення російському  пропагандистському  телеканалу RT DE. Про це повідомляє "ТАРС".

Помста за RT DE: у Кремлі пригрозили вислати з Росії німецькі ЗМІ

У Росії засудили рішення (фото з відкритих джерел)

 Кремлівська влада попереджає про заборону акредитивних у РФ німецьких  медіа.  Також аналогічні заходи будуть застосовані до інтернет-посередників,  які повидаляли акаунти  телеканалу RT DE  на своїх платформах.

За оприлюдненою заявою російського Міністерства закордонних справ, вердикт, що винесе німецький  медіарегулятор, говорить про  недвозначний сигнал, що  занепокоєння Росії  знову демонстративно ігнорують.

"Даний крок позбавляє нас іншого вибору, окрім як приступити до реалізації заходів у відповідь щодо акредитованих в Росії німецьких ЗМІ, а також інтернет-посередників, що видалили обліковий запис платформ", — говориться в тексті заяви  Міністерства закордонних справ.

Російська влада називає закриття їх каналу  "політично обумовленим тиском".

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Москві відреагували на можливе запровадження санкцій проти ПутінаПрессекретар Володимира Путіна Дмитро Пєсков прокоментував можливе запровадження у США санкцій проти глави РФ через Україну. Розмови влади США про запровадження санкцій проти президента Росії Володимира Путіна у Кремлі вбачають політично деструктивними. Зокрема, спікер глави держави прокоментував заклики влади Штатів до заморозки "активів Путіна".

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини