Головна Новини Політика зовнішня політика Подоляк відреагував на скандальні заяви Орбана
commentss НОВИНИ Всі новини

Подоляк відреагував на скандальні заяви Орбана

Михайло Подоляк розкритикував Орбана за його скандальні слова щодо суверенітету України.

28 червня 2023, 09:20
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Радник голови Офісу президента Михайло Подоляк відповів на критичні заяви прем’єр-міністра Віктора Орбана, який заявив, що Україна не має власного суверенітету та відмовився назвати Путіна воєнним злочинцем. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Twitter Подоляка.

Подоляк відреагував на скандальні заяви Орбана

Радник голови ОП Михайло Подоляк. Фото з відкритих джерел

Угорський прем’єр Віктор Орбан дав інтерв’ю німецькому виданню, де вказав, що попри допомогу Заходу Україна не зможе перемогти у війні проти Росії.

"Настав час для Віктора Орбана усвідомити, що Україна, яка 489 днів затято боронила свою свободу… має абсолютну свободу волі та суверенітет у своїй політиці та рішеннях", — говорить Подоляк.

Радник голови ОП різко висловився про угорського лідера вказавши, що Орбан "принижує європейські цінності" та "дотримуючись російських пропагандистських міфів". Подоляк вважає, що Орбан таким чином руйнує репутацію цілої країни.

"Наскільки треба зневажати Угорщину, щоб так цинічно втоптати в історичний бруд репутацію власної країни", — критикує Орбана Михайло Подоляк.

Нагадаємо, що під час інтерв’ю прем’єр-міністр Угорщини закликав не говорити про воєнні злочини Путіна, адже таким чином легше буде вести мирні переговори.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що очільник МЗС Угорщини похвалив Росію та розкритикував Європейський Союз.

Також "Коментарі" писали про українського омбудсмена, який вважає, що Угорщина грає на руку російській пропаганді та готує інформаційно-психологічну операцію проти України. Таким чином угорський уряд спробує дискредитувати українську владу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Харя Кришны

28 червня 2023, 09:22

А что делает в НАТО и Евросоюзе союзник основного вероятного противника НАТО и Евросоюза? Это полная дискредитация указанных структур, признак их трусости импотенции. Нужно ли Украине в такое болото? Статья 5 НАТО никогда не применялась, а когда были опасные события, НАТО отмораживалось, не видело, не слышало и требовало расследований.

Бог

28 червня 2023, 09:14

Именно-Подляк,как надо скакать по всему миру и попрошайничать,а если отказывают в подачке,то и гавкать на отказывающего!!! Вот так и опускают репутацию "краины".


Новини