Головна Новини Політика зовнішня політика Подоляк відповів прем'єру Грузії, який заявив, що Грузія "більше заслуговує" на кандидатство в ЄС, ніж Україна
commentss НОВИНИ Всі новини

Подоляк відповів прем'єру Грузії, який заявив, що Грузія "більше заслуговує" на кандидатство в ЄС, ніж Україна

Ніхто не записується у чергу на смерть від ракет Росії - Подоляк

14 червня 2022, 13:00 comments7178
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Радник голови Офісу президента Михайло Подоляк відповів прем'єр-міністру Грузії Іраклію Гарібашвілі, на заяви про те, що його країна "більше заслуговує" на кандидатство в ЄС, ніж Україна. Про це Подоляк написав на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Twitter.

Подоляк відповів прем'єру Грузії, який заявив, що Грузія "більше заслуговує" на кандидатство в ЄС, ніж Україна

Михайло Подоляк

Михайло Подоляк, коментуючи заяву грузинського прем'єра, наголосив, що Україна сплачує страшну ціну за вибір бути європейською демократією, а ЄС "платить велику ціну, щоб захистити західну цивілізацію".

"Ніхто не записується в чергу на смерть від ракет Росії, Іраклій Гарібашвілі. Україна платить страшну ціну за вибір бути європейською демократією. Європа платить велику ціну, щоб захистити західну цивілізацію. Тому що цінності важливіші за зиск. А що важливіше для вас? Номер черги на кандидатство?", — Написав Подоляк.

Подоляк відповів прем'єру Грузії, який заявив, що Грузія ”більше заслуговує” на кандидатство в ЄС, ніж Україна - фото 2

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що може наблизити закінчення війни – від чого залежить перемога України. ВСУ очікують на допомогу Заходу, щоб розпочати масштабний контрнаступ. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що озброєння Північна Корея може надати росії , — військовий оглядач. Чим Північна Корея може допомогти росії у війні з Україною і чому Кім Чен Ін погодився. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" поінформував про те, що автобус "Запоріжжя-Прага" зіткнувся з легковиком: є загиблі (ФОТО). ДТП сталося у Вінницькій області. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що   ухилятися більше не вийде — Німеччині час визначатися: Зеленський жорстко звернувся до Шольца. Зеленський вважає, що уряд ФРН має ухвалити рішення: не має бути жодних спроб зберегти рівновагу у відносинах між Україною та Росією. Докладно про це ви можете прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини