Головна Новини Політика зовнішня політика "Початок обнадійливий": в ОП розповіли про реакцію США на план перемоги
commentss НОВИНИ Всі новини

"Початок обнадійливий": в ОП розповіли про реакцію США на план перемоги

У США зацікавилися планом перемоги, який привіз Зеленський

28 вересня 2024, 23:35
Поділіться публікацією:

Під час візиту української делегації на чолі з президентом Володимиром Зеленським до США американські посадовці сприйняли конструктивно план перемоги України та взяли його до роботи.

"Початок обнадійливий": в ОП розповіли про реакцію США на план перемоги

У Зеленського розповіли про візит до США. Фото з відкритих джерел

Про це розповів речник Зеленського Сергій Никифоров. Він назвав неправдою повідомлення ЗМІ про те, що у США відреагували з прохолодою, скептично і без ентузіазму на план перемоги, який привіз український президент.

"План перемоги прийняли з величезною зацікавленістю. Його прийняли конструктивно та взяли до роботи. Тому початок обнадійливий", – запевнив Сергій Никифоров.

За словами речника президента, 12 жовтня, коли відбудеться засідання контактної групи "Рамштайн" на рівні лідерів, Джо Байден "має повернутися з рішеннями та відповідями" щодо плану перемоги.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент Володимир Зеленський заявив, що у ході візиту до США партнерам передали пропозиції, які наблизять мир і перемогу України. "Усе ключове для України – на столі у партнерів, усе розглядається. Далекобійність, оборонний пакет, санкції проти Росії, кроки щодо російських активів. Ми по всіх темах встигли попрацювати", — відзначив він.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що одразу після прибуття на фронт новобранці ЗСУ втрачають убитими і пораненими більше половини особового складу. "Відсутність досвіду та фізичної підготовки робить новобранців особливо вразливими. Через неефективну підготовку більшість новобранців навіть не знають, як правильно тримати зброю. Тренування досі проводяться в радянському стилі інструкторами, які самі часто не мають бойового досвіду. У результаті підрозділи ЗСУ стикаються зі швидкими втратами на фронті", — зазначає Financial Times.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини