Головна Новини Політика зовнішня політика "Підуть син і онук": Кравчук знову заявив про готовність вбивати росіян
commentss НОВИНИ Всі новини

"Підуть син і онук": Кравчук знову заявив про готовність вбивати росіян

Глава української делегації в мінській ТКГ Леонід Кравчук знову заявив про готовність стріляти по росіянах в разі війни

22 квітня 2021, 11:30
Поділіться публікацією:

Перший президент України і глава української делегації в мінській ТКГ Леонід Кравчук знову заявив про готовність стріляти по росіянах в разі великої війни, а також сказав, що з ним підуть його син і онук. Про це він повідомив в ефірі телеканалу "Україна 24".

"Підуть син і онук": Кравчук знову заявив про готовність вбивати росіян

Леонiд Кравчук. Фото: Google

За його словами, сім'я повністю підтримала його готовність захищати Україну зі зброєю в руках у випадку агресії з боку Росії. Він зазначив, що разом з ним готові піти його син і онук. Кравчук заявив, що сім'я сказала, що його позиція є правильною і вона готові його підтримати.

Перший президент зазначив, що кожен громадянами і патріот повинен бути готовий захищати свою землю, дітей та країну. За його словами, вся його сім'я єдина в цій ідеї, а ніяких критичних зауважень на його адресу не було.

Два тижні тому Кравчук заявив про готовність особисто вбивати російських солдатів в разі військової агресії і зазначив, що не дивлячись на свій вік, він все ще добре стріляє.

Довідка: Леонід Кравчук був призначений головою української делегації в мінській ТКГ в липні 2020 року. На цій посаді він встиг запропонувати план спільних кроків щодо врегулювання конфлікту, який назвали планом Кравчука. Він передбачав проведення виборів на Донбасі в березні 2021 роки після повної деокупації регіону.

З квітня 2014 року в окремих районах Донецької і Луганської областей триває російська військова агресія проти України, в якій беруть участь незаконні збройні формування і регулярні війська РФ. За час конфлікту загинуло понад 14 тисяч українських громадян.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що значить звернення Володимира Путіна до Ради федерації.

Читайте також про те, що Зеленський поставив Путіна в складне становище.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

иван

22 квітня 2021, 11:22

вся закавыка как раз в том и состоит, что у Кравчука и ему подобных есть кой-какое имущество, землица, угодья, рабы, заводики, пароходики и т.п. А что защищать простому крестьянину? Хату-развалюху, огород, дачу 6 сотых, родственные гробы? Хотите такого же патриотизма - дайте народу разжиться-раздышаться, жирком обрасти. Тогда и призывайте к защите государства, которое обеспечило возможность жить счастливо.

aleks

22 квітня 2021, 11:20

тот еще придурок этот кравчук, давно уже мог повеситься на Крещатике...


Новини