Головна Новини Політика зовнішня політика Переговори Зеленського та Байдена завершилися
commentss НОВИНИ Всі новини

Переговори Зеленського та Байдена завершилися

Лідери держав обговорили хід реформ та російські війська на кордоні з Україною

10 грудня 2021, 01:44
Поділіться публікацією:

Переговори між президентом України Володимиром Зеленським та президентом США Джо Байденом завершилися. Про це заявила пресслужба Володимира Зеленського у Twitter.

Переговори Зеленського та Байдена завершилися

Зеленський і Байден. Фото: колаж Comments.ua

Лідери держав обговорили хід реформ та російські війська на кордоні з Україною. Також президент США ознайомив Зеленського зі змістом переговорів із президентом РФ Володимиром Путіним. За київським часом дзвінок розпочався о 20:34, тривав понад 1,5 години. Деталі розмови глава ВП поки не розголошував.

Нагадаємо, Володимир Зеленський вважає позитивним моментом розмову президента США Джо Байдена та президента РФ Володимира Путіна. Як передає портал "Коментарі", таку думку президент України висловив під час спілкування зі ЗМІ разом із прем'єр-міністром Хорватії Андрієм Пленковичем. Володимир Зеленський дуже лаконічно прокоментував питання щодо його думки щодо підсумків розмови двох президентів. Зеленський зазначив, що це дуже добре, що така розмова відбулася. Більше щодо цього Зеленський пообіцяв сказати після того, як йому вдасться поспілкуватися безпосередньо з головою Білого дому Джо Байденом. При цьому Володимир Зеленський наголосив на ролі США, які у складні часи завжди були з Україною та підтримували її суверенітет.

Також президент вважає великим успіхом для України, що у врегулювання конфлікту на Донбасі залучено особисто Джо Байдена. Він стурбований цим питанням. Зеленський поінформував, що завтра матиме можливість прямо поговорити з президентом США і вже тоді зможе чіткіше сказати по діалогу Путіна та Байдена.


Читайте також на порталі "Коментарі" — прессекретар президента України Сергій Никифоров заявив журналістам, що Банкова утрималася від коментарів за підсумками розмови Байдена та Путіна, бо не готова коментувати ті стислі повідомлення, які є у ЗМІ.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини