Головна Новини Політика зовнішня політика ОРДЛО звинуватили Україну у зриві переговорів ТКГ: в чому справа
commentss НОВИНИ Всі новини

ОРДЛО звинуватили Україну у зриві переговорів ТКГ: в чому справа

Українська делегація запропонувала виключити з переговорів щодо Донбасу представників самопроголошених республік

18 травня 2021, 18:11
Поділіться публікацією:

Російські політики та їхні "ставленики" на тимчасово окупованих територіях Донбасу розлючені. Українську делегацію в Тристоронній контактній групі звинувачують у начебто "саботажі" переговорів стосовно військового конфлікту, повідомляє пропагандистський ресурс "РИА Новости".

ОРДЛО звинуватили Україну у зриві переговорів ТКГ: в чому справа

ОРДЛО звинуватили Україну у зриві перемовин ТКГ. Фото з відкритих джерел

Усе тому, що представники офіційного Києва виступили з пропозицією відмовити представникам невизнаних "Л-ДНР" щодо участі в переговорах. Найбільше обурені подібним, зрозуміло, у "владі" самопроголошених республік.

Цитуючи представницю так званої "ДНР" Наталю Михайлову, росЗМІ запевняють, що Україна "саботує" будь-які обговорення врегулювання військового конфлікту на Донбасі.

Крім того, вітчизняна делегація нібито відмовляється розглядати "дорожню карту", яка стосується окупованих територій і начебто може допомогти владнати ситуацію.

Зазначається, що відмовити українську делегацію начебто намагалися як Росія, так і ОБСЄ. Однак Україна на поступки йти не збирається, що, за словами представників окупаційної влади на Донбасі, блокує подальші зрушення в роботі ТКГ і перемовин загалом.

До слова, російська сторона знову намагається продемонструвати незацікавленість у питаннях Донбасу, не визнаючи себе частиною конфлікту. Замість цього транслюються колишні кремлівські наративи про "РФ-медіатора".

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, що над територією Донбасу припинили переміщатися безпілотні апарати, які належать спостережній місії ОБСЄ. У чому причина, дізнавайтеся в нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете прочитати, від чого, на думку Олексія Арестовича, залежить загальний прогрес переговорів щодо питань Донбасу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Буба

18 травня 2021, 21:24

От зельц педрила! Нихрена не сделал, один пиздёж!


Новини