Головна Новини Політика зовнішня політика Опубліковані знімки табору вагнерівців у Білорусі
commentss НОВИНИ Всі новини

Опубліковані знімки табору вагнерівців у Білорусі

Імовірно, на супутникових знімках польовий табір бійців ПВК "Вагнер", яким після заколоту дали можливість "піти до Білорусії"

30 червня 2023, 23:55
Поділіться публікацією:

Свіжі супутникові знімки табору під білоруським містом Осиповичі місткістю 8000 осіб, що розглядається як потенційна база групи "Вагнер", опубліковані в Мережі. Знімок опублікувала Planet Labs. Про це повідомляють "Коментарі".

Опубліковані знімки табору вагнерівців у Білорусі

Польовий табір вагнерівців

Нагадаємо, що підсумком заколоту ПВК "Вагнер" проти чинного в РФ режиму стала угода між Путіним і Пригожиним за посередництва глави Білорусі Олександра Лукашенка. Внаслідок досягнення угоди, вагнерівці зупинилися за 200 кілометрів від Москви. Озвучена публіці причина звучала як небажання, щоб "пролилася російська кров". З боку Путіна вагнерівцям було обіцяно можливість "піти до Білорусії".

Тим, хто не захоче разом із Євгеном Пригожиним "іти до Білорусії" була гарантована можливість укласти контракт із Міноборони РФ або повернутися до своїх родин.

У Білорусі, за словами Лукашенка, вагнерівці навчатимуть збройні формування республіки методикам ведення війни, зокрема штурмовим діям. На думку глави Білорусі, вони мають унікальні навички ведення війни, які вони отримали в Африці, на Близькому Сході та в Україні.

У зв'язку із переміщенням вагнерівців до Білорусі президент України Володимир Зеленський віддав розпорядження посилити оборону північного кордону України.

Тим часом, Медведєв образив двох президентів США і порівняв опонентів зі свинями.

Залужний прокоментував можливість ядерного удару.

А син путініста Єфремова вистрибнув із вікна зі сковорідкою в руці. Микола Єфремов перебуває на обліку у психіатра та зловживає алкоголем, зараз він у комі та може померти.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини