Головна Новини Політика зовнішня політика Очільник МЗС звернувся до Заходу: щоб не було військового наступу РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Очільник МЗС звернувся до Заходу: щоб не було військового наступу РФ

Кулеба вважає, що західні союзники повинні діяти вже зараз

22 квітня 2021, 09:12
Поділіться публікацією:

Голова Міністерства закордонних справ України Дмитро Кулеба звернувся із закликом діяти до країн Заходу, щоб уникнути нового військового наступу Російської Федерації. Міністр вважає, що західні союзники повинні продемонструвати свою готовність покарати Росію новими санкціями. Таку позицію Кулеба висловив в інтерв'ю Reuters, пише "РБК-Україна".

Очільник МЗС звернувся до Заходу: щоб не було військового наступу РФ

Дмитро Кулеба - фото: 24 канал

Чиновник також підкреслив, що на сьогодні відомостей про те, що РФ готує наступ на Україну немає. Однак очільник МЗС упевнений, що західні країни повинні почати діяти вже зараз, щоб наступу не відбулося в майбутньому.

"У мене немає інформації, щоб стверджувати, що рішення про початок військової операції проти України вже прийнято. Так що тепер вона може йти в будь-якому напрямку. І саме тому реакція Заходу, консолідована реакція Заходу так важлива зараз, щоб перешкодити Путіну ... прийняти це рішення ", — сказав Кулеба.

Нагадаємо, що раніше Дмитро Кулеба заявив, що Україна готова до масштабної російської агресії, до того ж наша країна буде відображати її як дипломатичним, так і військовим шляхом. За його словами, досвід 2014 року навчив нашу країну декільком простим істинам. Першою є той факт, що від Росії можна чекати чого завгодно, а другий те, що коли ми прогнозуємо дії Москви, то необхідно готуватися заздалегідь і не давати заставати себе зненацька.

"Коментарі" також писали, що напередодні Президент США Джо Байден ввів черговий пакет санкцій проти Росії, яким запровадив відразу кілька обмежень. Примітно, що недавно Байден і Путін телефоном говорили про Україну. Що значить подібний хід Вашингтона і які можуть бути наслідки — наше видання розбиралося разом з експертами.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини