Головна Новини Політика зовнішня політика Nord Stream 2 планує створити у Німеччині дочірню компанію для сертифікації: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Nord Stream 2 планує створити у Німеччині дочірню компанію для сертифікації: подробиці

Nord Stream 2 AG засновує "дочку" у ФРН для відповідності нормативним вимогам

16 листопада 2021, 19:15
Поділіться публікацією:

Приватне підприємство-оператор російського газогону "Північний потік-2" — Nord Stream 2 AG відкриє на німецькій території власну дочірню структуру. Це буде реалізовано з однією важливою ціллю, аби забезпечити відповідні правила  та нормативні вимоги. Про це інформує  російське агентство  ТАСС.

Nord Stream 2 планує  створити у Німеччині дочірню компанію для сертифікації:  подробиці

Nord Stream 2 планує створити у Німеччині дочірню компанію (фото з відкритих джерел)

За оприлюдненим коментарем, Федеральне німецьке  мережеве агентство повідомило про тимчасове припинення процедури сертифікації у зв'язку з заснуванням дочірньої структури компанії Nord Stream 2. Підприємство-оператор реалізує цей намір, аби надалі забезпечувати відповідність застосовних правил і нормативних вимог. Тому деталі процедури, її терміни чи вплив на терміни введення нового газогону компанія  не коментує.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Росія створює енергетичну кризу в ЄС, щоб запустити "Північний потік-2".РФ штучно створила дефіцит енергоносіїв в країнах Євроспільноти, щоби швидше запустити новий газогін "Північний потік-2". Вітчизняна ГТС  розрахована на вдвічі більші потужності транзиту голубого палива, ніж новий російський газогін. Як наголосив український посадовець, попит на голубе паливо говорить про те, що додаткові газогони не прокачують його додаткових обсягів. РФ сьогодні зменшує свій експорт цього енергоносія, щоб ціни на нього стали вищими, щоб поглибити енергетичну кризу та мати саме таке виправдання для запуску "Північного потоку-2". Наша країна  в будь-який час готова проводити  конструктивні діалоги та консультації з  країнами Євроспільноти, аби розв’язати в Європі енергетичну кризу.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини