Головна Новини Політика зовнішня політика Німеччина перед вибором: євродепутати запевнили Україну, що проведуть роботу з урядом ФРН
commentss НОВИНИ Всі новини

Німеччина перед вибором: євродепутати запевнили Україну, що проведуть роботу з урядом ФРН

Євродепутати від Німеччини пообіцяли, що докладуть усіх зусиль, щоб переконати німецький уряд припинити саботаж постачання озброєння Україні та перестати підігрувати Росії

25 січня 2022, 14:00
Поділіться публікацією:

Німеччині під тиском світової спільноти все ж таки доведеться зробити вибір між російськими грошима і цінностями західного світу. Про це йшлося під час відвертої розмови з євродепутатами у кулуарах Європарламенту. Як передає портал "Коментарі", про це розповів нардеп Єгор Чернєв.

Німеччина перед вибором: євродепутати запевнили Україну, що проведуть роботу з урядом ФРН

Єгор Чернєв Фото: Фейсбук Єгора Чернєва

"Мої західні колеги і навіть євродепутати від Німеччини пообіцяли, що докладуть усіх зусиль, щоб переконати німецький уряд припинити саботаж поставок озброєння Україні та перестати підігравати Росії. У свою чергу, можу вас запевнити, що продовжу порушувати це питання на всіх майданчиках, доки наші німецькі друзі не зрозуміють, що торгівля принципами та цінностями західного світу – речі несумісні”, – зазначив нардеп.

Політик додав, є також приємні новини: Україна має великі шанси на найвищому рівні взяти безпосередню участь у Мадридському саміті у червні 2022 року, де буде ухвалено нову Стратегічну концепцію НАТО 2030.

"Ми вже передали до штаб-квартири Альянсу свої побажання щодо утримання і тепер чекаємо на можливість взяти безпосередню участь у розробці Концепції, яка має перетворити НАТО на дієвий інструмент протидії авторитарним режимам та захисту демократії в Європі та світі", – зазначив Єгор Чернєв.

Він додав, що особливу гордість за Україну і наш народ під час проведення Міжпарламентської ради довелося відчути, коли і заступник генсека НАТО Мірча Джоане, і колеги-депутати з європейських країн захоплювалися українським суспільством, яке без паніки готується до оборони і не піддається на провокації та залякування.

Читайте також на порталі "Коментарі" — закон про перехідний період відкликали з Ради: експерти назвали можливі причини та наслідки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини