Головна Новини Політика зовнішня політика "Не сядете за стіл переговорів, Росія вас перемеле": союзник Путіна став залякувати Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

"Не сядете за стіл переговорів, Росія вас перемеле": союзник Путіна став залякувати Україну

Глава Білорусі став залякувати українців російською військовою силою та 250-тисячним корпусом добровольців

17 серпня 2023, 20:59 comments5270
Поділіться публікацією:

Як і попереджало українське МЗС, у громадському просторі почало з'являтися все більше пропозицій про мирні переговори України та РФ. Після публікацій у низці західних ЗМІ, сьогодні, з позицій залякування, таку пропозицію озвучив глава Білорусі Олександр Лукашенко. Про це повідомляють "Коментарі".

"Не сядете за стіл переговорів, Росія вас перемеле": союзник Путіна став залякувати Україну

Лукашенко - союзник Путіна

У своєму інтерв'ю журналістці Діані Панченко, спираючись на кремлівські наративи, Лукашенко спробував зробити Україні пропозицію, від якої не можна відмовитись. За його словами, "Росія зараз перемеле вас", "якщо ви зараз не сядете за стіл переговорів".

— Росія перебудувалась — сьогодні на фронті найновіша зброя, — заявив Лукашенко, водячи указкою по карті. – Вони мають 250 тисячний добровольчий корпус, який зараз у резерві. Ви розумієте, що таке 250 тисяч?

Слідом за Путіним, Лукашенко повторив кремлівські жахалки про надвтрати під час контрнаступу. Нібито, вони по відношенню до російських становлять 1:8 і в точних цифрах — 45 тисяч загиблих та поранених під час контрнаступу.

– Ось вони вас тут перемелять, – лякає Лукашенко. — І зроблять те, чого ви найбільше боїтеся: вони відріжуть вас на Молдову та Придністров'я (від Чорного моря – ред.). А поляки відріжуть у вас Захід (України – ред.)... Це буде, якщо ви не сядете за стіл переговорів – Росія пропонує це.

Крім цього, Лукашенко за війну в Україні розкритикував не Путіна, а Зеленського та Кучму.

У МЗС зробили заяву про вихід на кордони 1991 року.

А Міноборони розпочинає масштабну інформкампанію: вона стосується понад 11 млн. українців.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

17 серпня 2023, 20:30

Причина-наслідки: якщо хтось чекає слушного моменту і затягує контрбліцкриг, цим скористається ворог і почне наступ. ЗСУ в 3 рази перевищували ворога. Мали все необхідне, щоб 1 вбивав 10. Якби не прагнення корумпованого вождя триматись влади і величі, ми би рік даремно не втратили. Якби ще і країну мобілізували, а ні чекали щоб інші все надали. Ворог переналаштував все, там в 3 зміни працює економіка, купа вакансій, людям платять понаднормові, щоб заохотити працювати по 12 годин і по 6 днів/тиждень. В Україні майже 2 мільйоні мобілізованих, пів країни виїхало, а 30% безробіття - зайвих.


Новини