Головна Новини Політика зовнішня політика Кулеба про заклики до переговорів із РФ: Зробимо все, щоб ці голоси згасли
commentss НОВИНИ Всі новини

Кулеба про заклики до переговорів із РФ: Зробимо все, щоб ці голоси згасли

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба прокоментував гучні заклики посадити Україну і Росію за стіл переговорів

12 серпня 2023, 17:52
Поділіться публікацією:

У різних країнах світу, поки що на неофіційному рівні, звучать пропозиції на користь мирних переговорів між Росією та Україною, але МЗС України проти поступок РФ за рахунок українських територій. Тому Київ зробить усе, щоб "ці голоси згасали". На цьому наголосив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба в інтерв'ю журналісту Вадиму Карп'яку.

Кулеба про заклики до переговорів із РФ: Зробимо все, щоб ці голоси згасли

Дмитро Кулеба

"Буде дуже важкий політичний сезон, всіх попереджаю, — каже Кулеба. — Ми все одно обов'язково переможемо на всіх фронтах, але буде важка осінь... Усі ці голоси, які починають лунати в різних країнах світу, про те, що "проблеми", що потрібні переговори. Це не від чиновників звучить, але гучнішають ці голоси. Ми робитимемо все в рамках міжнародного права та кримінального законодавства для того, щоб ці голоси згасали".

Крім цього, Дмитро Кулеба додав, що очікує проведення великої кількості великих міжнародних самітів щодо ситуації в Україні. На цих зустрічах Києву потрібна "кількісна та якісна присутність усього світу, а не лише наших традиційних друзів з Європи та Північної Америки".

Нагадаємо, що німецьке видання Die Welt написало, що взимку Захід нібито має намір тиснути на Україну для укладання миру з РФ.

Раніше президент України Володимир Зеленський неодноразово заявив, що не бачить можливості переговорів із Путіним через його недоговороспроможність. За його словами, глава РФ не виконує раніше досягнуті усні та письмові угоди.

Водночас, ЗМІ повідомили, що Зеленський та Путін можуть зустрітися у Дубаї.

У Зеленського заінтригували анонсом: "зерновий коридор" запрацює без Росії.

А у Путіна пообіцяли Києву відповідь за удари по Кримському мосту.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

12 серпня 2023, 17:43

Вірно! Поганці, яки закликають до миру, включно з Папою Римським, повинні нарешті заткнути пельку. Вождь сказав, що до останнього з моїх овець, які не належать до Божого народу і не є чиновниками - то так і буде.


Новини