Головна Новини Політика зовнішня політика НАТО ухвалило рішення щодо війни в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

НАТО ухвалило рішення щодо війни в Україні

Кулеба розповів про найважливіше рішення НАТО

30 листопада 2023, 00:00 comments12269
Поділіться публікацією:

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба заявив журналістам у Брюсселі після засідання Ради Україна-НАТО, що Альянс готовий об’єднати оборонно-промислові комплекси у різних країнах блоку задля більшої ефективності. Про це, як повідомляють "Коментарі", передає "Радіо Свобода".

НАТО ухвалило рішення щодо війни в Україні

Дмитро Кулеба

"Домовленість, яка не покладена на папір, але яка дуже чітко пролунала практично в усіх виступах – це згода з ініціативою, яку, власне, висунула Україна певний час тому, про необхідність розвитку оборонно-промислового комплексу країн ЄС і НАТО як цілісного механізму", – сказав Дмитро Кулеба, передає кореспондентка Радіо Свобода.

За словами Кулеби, "це – дуже важлива новина", бо, за його спостереженнями, жодна країна поодинці, лише потужністю власного оборонного комплексу, не може забезпечити потреби України або "власної держави" у зброї і снарядах. Очікується, що під час реалізації цієї місії Україна не лише стане основним споживачем продукції ВПК НАТО, але й її оборонний комплекс інтегрується до мілітарно-промислової  системи Альянсу.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що ЄС не зміг впоратися з дотриманням обіцянки поставити Україні за рік мільйон снарядів. Замість цього наша держава отримала від європейських союзників лише третину від обіцяного — 300 тисяч снарядів.

Тим часом, союзник Росії може розпочати бойові дії у Південній Америці. ЗМІ повідомляють про перестрілки на кордоні Венесуели та Гаяни, Бразилія перекидає війська.

Головний кремлівський пропагандист накинувся на Моргенштерна і Мілохіна. Пропагандист Соловйов знову пробив чергове дно.

А українців попереджають про новий погодний апокаліпсис на 30 листопада.     



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини