Головна Новини Політика зовнішня політика НАТО готує відповідь Росії: використають 40 тисяч осіб
commentss НОВИНИ Всі новини

НАТО готує відповідь Росії: використають 40 тисяч осіб

Навчання НАТО стануть найбільшими з часів закінчення Холодної війни

16 вересня 2023, 22:58 comments1135
Поділіться публікацією:

НАТО проведе найбільші навчання з часів холодної війни у 2024 році, заявив голова Військового комітету НАТО адмірал Роб Бауер. Про це повідомляють "Коментарі".

НАТО готує відповідь Росії: використають 40 тисяч осіб

НАТО готує відповідь Росії

За словами Роба Бауера, навчання будуть називатися Steadfast Defender ("Стійкий захисник"), у них візьмуть участь понад 40 тисяч людей. Навчання пройдуть у Німеччині, Польщі та країнах Балтії. У навчаннях візьмуть участь 32 країни, серед яких і Швеція. Крім того, планується використовувати понад п'ятдесят кораблів, а також до 700 вильотів літаків.

За легендою навчань, планується відбити можливий напад на одну з країн НАТО.

"Steadfast Defender будуть проводитися в рамках швидкого переходу НАТО до реагування на кризи іншої стратегії, викликаної вторгненням в Україну... Навчання нові з точки зору технічних можливостей: вони використовують реальні географічні дані для створення більш реалістичних сценаріїв для військ", — пише The Financial Times.

Тим часом, у світі з'явився ще один військовий союз. Малі, Буркіна-Фасо та Нігер заявили про об'єднання своїх військових зусиль.

ЗСУ друкуватимуть техніку на 3D-принтерах. Україна друкуватиме запчастини до військової техніки на 3D-принтерах.

Полтавський військком зробив гучну заяву про шалені втрати: до 80 відсотків. Виконувач обов'язків голови Територіального центру комплектування та соціальної підтримки зробив резонансну заяву про тяжкі втрати.

Офіційно Україна не повідомляє про розмір своїх втрат під час війни. Орієнтовні втрати обох сторін у війні називали американські журналісти The New York Times. Посилаючись на оціночні дані Білого дому, вони говорили про півмільйона втрат – загиблих та поранених – з обох боків.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини