Головна Новини Політика зовнішня політика На Володимира Путіна може вплинути тільки сила, Росія іншого шляху переговорів не знає - Кравчук
commentss НОВИНИ Всі новини

На Володимира Путіна може вплинути тільки сила, Росія іншого шляху переговорів не знає - Кравчук

У Європі та США однаково оцінюють ситуацію і вимагають конкретних дій від Росії, вважає глава української делегації в Тристоронній контактній групі Леонід Кравчук

17 квітня 2021, 01:30
Поділіться публікацією:

Ситуація навколо Росії і України зараз на користь України, однак потрібно бути готовим до будь-яких сценаріїв. Про це в ефірі ток-шоу "Свобода слова Савіка Шустера" заявив глава української делегації в Тристоронній контактній групі Леонід Кравчук.

На Володимира Путіна може вплинути тільки сила, Росія іншого шляху переговорів не знає - Кравчук

Леонід Кравчук (фото з відкритих джерел)

"На Володимира Путіна може вплинути тільки сила. Тому що Росія іншого шляху переговорів не знає. Вона знає такий шлях, де пріоритети Росії повинні домінувати", — сказав він.

За його словами, в Європі і США однаково оцінюють ситуацію і вимагають конкретних дій від Росії.

Нагадаємо, представники високою влада заявила про ймовірне повернення українській державі ядерного статусу. Однак деякі політики не дуже позитивно ставляться до подібної ініціативи. За словами керівника вітчизняної делегації в ТКГ з питань Донбасу Леоніда Кравчука, міжнародні партнери не готові до такого кроку України. Як пояснює політик, курс зовнішньої політики, якого дотримується український уряд, досить чіткий. Повернення України до ядерного озброєння не є можливим.

Як повідомляли раніше Леонід Кравчук заявив, що США — це єдина країна в світі, яка може допомогти Україні впоратися в протистоянні з Росією. Кравчук заявив, що не варто покладати великих надій на візит президента України Володимира Зеленського до Франції. За його словами, якась одна європейська країна не зможе допомогти Україні у відносинах з РФ. "Є одна країна, яку послухає Росія — не тому що вона така добра, а тому що злякається — Сполучені Штати Америки", — заявив Кравчук. Кравчук вважає, що в цю хвилину Європа і Америка показують безпрецедентне єднання щодо Росії і України.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини