Головна Новини Політика зовнішня політика На тлі заяв Арахамії євродепутат запідозрила українську владу у вживанні наркотиків
commentss НОВИНИ Всі новини

На тлі заяв Арахамії євродепутат запідозрила українську владу у вживанні наркотиків

Європейська депутатка Віола фон Крамон не оцінила пасаж голови парламентської фракції «Слуга народу» Давида Арахімії про те, що Захід та США «сіють паніку»

31 січня 2022, 08:50
Поділіться публікацією:

Депутата Європарламенту від Німеччини Віолу фон Крамон обурили слова голови фракції "Слуга народу" Давіла Арахамії, який розкритикував позицію США за те, що ті сіють паніку в Україні через можливе вторгнення Росії в Україну. Як повідомляє портал "Коментарі", про це пише сайт телеканалу "Еспресо ТВ".

На тлі заяв Арахамії євродепутат запідозрила українську владу у вживанні наркотиків

Давид Арахамія. Фото: Українська правда

За такі заяви євродепутат запідозрила Давида Арахамію у вживанні наркотичних засобів, засумнівавшись у адекватності реакції народного депутата на ті виклики та загрози, які стоять перед Україною.

Політик поцікавилася у Twitter, чи всі представники офіційної влади в Україні перебувають під дією наркотиків, коли публічно роблять такі заяви. Інакше пояснити мовні звороти Давида Арахімії депутат не змогла.

Зазначимо, 29 січня лідер "Слуги народу" у Верховній Раді заявив, що йому незрозуміло, звідки панічні настрої у західних ЗМІ, а також політичних колах Заходу, де відверто сіють паніку щодо можливого російського вторгнення, підготовка якого не підтверджується даними розвідки.

Читайте також на порталі "Коментарі" – президент України Володимир Зеленський дав велику прес-конференцію для західних ЗМІ, головна посилка якої була до західних політиків – перестати сіяти паніку навколо інформації про можливе вторгнення російських військ в Україну, що дуже сильно б'є по економіці країни. Також глава держави закликав Захід не робити заяви, а конкретними кроками покарати Росію, ввівши вже зараз санкції. Експерти в ексклюзивному інтерв'ю нашому порталу детальніше розібрали меседжі президента.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Дед

31 січня 2022, 11:19

Любитель почудить...


Новини