Головна Новини Політика зовнішня політика Можливий напад Росії: США хочуть евакуювати американців з України
commentss НОВИНИ Всі новини

Можливий напад Росії: США хочуть евакуювати американців з України

В США досить серйозно сприймають можливість вторгнення російських військ до України

7 грудня 2021, 23:45
Поділіться публікацією:

Посадовці  американської адміністрації погоджують варіанти, які будуть задіяні при можливій евакуації громадян США при військовій агресії РФ до нашої країни. Про це інформує американське медіа  СNN.

Можливий напад Росії: США хочуть евакуювати американців з України

В Америці розглядають такий варіант (фото з відкритих джерел)

Журналісти видання, використовуючи інформацію з власних джерел, повідомляють, що плануванням потенційної евакуації американських громадян у випадку можливих варіантів надзвичайної ситуації здійснює керівництво  Пентагону.

Під час брифінгу для сенаторів високопосадовець Держдепартаменту Вікторія  Нуланд  розповіла про жорсткий пакет санкцій, який розробляє адміністрація Байдена, таким чином реагуючи  на можливе військове вторгнення РФ. Разом з тим, вона визнає, що можливості Америки аби стримати  можливий напад Росії є таки обмеженими.

 За інформацією медіа, посадовці США стверджують, що російський президент тримає чималу військову силу, техніку та припаси неподалік українського кордону. На їх думку, це говорить, що Росія може здійснити військову агресію на українську територію вже найближчим часом. 

 Поки посадовці американської адміністрації не бачать потреби евакуювати своїх громадян, це лише є частиною плану на той випадок, що безпекова ситуація може погіршитись. Разом з тим, як зазначають американські посадовці, ці обговорення свідчать, наскільки відповідально представники адміністрації сприймають можливість вторгнення.

 В Пентагоні планують кілька різних сценаріїв  при можливості проведення евакуації, враховуючи невелику евакуацію   групи американських громадян до великої евакуації з чималою кількістю мешканців Америки.

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про переговори Байдена та Путіна.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://edition.cnn.com/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини