Головна Новини Політика зовнішня політика "Миру не буде": Арестович спрогнозував подальшу поведінку Росії щодо України
commentss НОВИНИ Всі новини

"Миру не буде": Арестович спрогнозував подальшу поведінку Росії щодо України

РФ продовжить воювати проти України протягом наступних 10 років, вважає Арестович

1 квітня 2021, 12:41 comments1370
Поділіться публікацією:

Україні не варто чекати "мирової" з Російською Федерацією найближчим часом. Швидше за все, глобальні політичні зміни у світі підштовхнуть Росію до продовження військових конфліктів. Про таку думку радника української делегації в ТКГ з питань Донбасу Олексія Арестовича повідомляє "Україна 24".

"Миру не буде": Арестович спрогнозував подальшу поведінку Росії щодо України

Росія продовжить воювати з Україною. Фото із відкритих джерел

Арестович вважає, що зараз світ фактично знаходиться на порозі другої холодної війни. Про це свідчить позиція російського уряду, який нарощує співпрацю з авторитарними Китаєм та Іраном. У Сполучених Штатах протистоять подібному розвитку подій і продовжать стояти на своєму. Ось тільки Україна, уточнює Арестович, виявилася між цих двох "блоків" і, швидше за все, мир для неї настане нескоро.

За прогнозами Олексія Арестовича, військова агресія Росії стосовно України може розтягнутися на найближче десятиліття. При цьому російський уряд не буде гребувати використовувати всі можливі способи впливу на нашу країну. Продовжаться інформаційні атаки, посилиться військовий конфлікт на Донбасі. Також будуть задіяні дипломатичні та економічні моменти, впевнений Арестович.

На думку радника вітчизняної делегації в ТКГ, Україні слід прискорити своє входження в НАТО. Це допоможе "остудити" запал Росії хоча б у військовому плані і збереже сотні життів мирних жителів. Партнери з Північноатлантичного альянсу, каже Арестович, вже зараз розглядають українську державу як гідного політичного гравця, здатного тримати удар Росії. На думку фахівця, Україна може розраховувати на підтримку від НАТО в разі потреби.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, що Україна запропонувала "оновити" домовленість про режим тиші на лінії розмежування у ОРДЛО. Однак пізніше стало відомо, що російська сторона відкинула таку ідею. Про причини читайте в нашому матеріалі.

Також на порталі знайдеться інформація про те, як на загострення військового конфлікту на Донбасі відреагували в Пентагоні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

иван

2 квітня 2021, 06:38

Ой дурак. Или он считает дураками украинцев? Он думает, что кто-то будет рисковать жизнью? За что? За тыщу в день? За квартиру (дом) с непомерной коммуналкой, за нищую жизнь, за бесправное существование, за отсутствие работы? Что защищать?


Новини