Головна Новини Політика зовнішня політика Меркель знову поговорить з Макроном про Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Меркель знову поговорить з Макроном про Україну

Президент Франції Еммануель Макрон в четвер, 16 вересня приймає на діловий обід канцлера Німеччини Ангелу Меркель

16 вересня 2021, 12:20
Поділіться публікацією:

У четвер Ангела Меркель в якості канцлера ФРН проведе один з останніх офіційних візитів до Парижа. Президент Франції Еммануель Макрон має намір провести діловий обід з Ангелою Меркель, під час якого обговорити важливі питання, що стосуються питань міжнародної безпеки, міграції, кліматичного і цифрового переходів. Як інформує видання "Коментарі", про це пише "Європейська правда" з посиланням на Le Figaro.

Меркель знову поговорить з Макроном про Україну

Ангела Меркель и Еммануель Макрон Фото: Reuters

Під час переговорів будуть підняті важливі міжнародні теми. Представник канцлера Штефен Зайберт поінформував, що окремо буде винесена тема Афганістану. Також серед питань, які повинні обговорити два лідера — ситуація в Ірані, Лівії, Україні та Білорусі.

Ангела Меркель і Еммануель Макрон також приділять увагу майбутнього саміту ЄС і Західних Балкан, який повинен відбутися в Любляні на початку жовтня. Меркель і Макрон повинні обговорити ряд організаційних питань.

Зазначимо, Ангела Меркель залишить посаду канцлера після виборів 26 вересня. Партію "Християнсько-демократичний союз", якій Меркель віддала багато років свого життя, тепер на вибори веде Армін Лашет. Ось тільки, як показує соціологія, у однопартійця Ангелі Меркель примарні шанси очолити уряд. Швидше за все, цього разу новим канцлером Німеччини стане представник соціал-демократів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Віталій Кличко вирішив поагітувати за партію Ангели Меркель перед виборами в Бундестаг. В результаті мер Києва став першим українським політиком, який мав честь виступати від правлячої партії під час стартувала виборчої кампанії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини