Головна Новини Політика зовнішня політика Меркель та Лукашенко вдруге за тиждень обговорили мігрантів на кордоні: чи вдалося домовитися політикам
commentss НОВИНИ Всі новини

Меркель та Лукашенко вдруге за тиждень обговорили мігрантів на кордоні: чи вдалося домовитися політикам

Перша розмова між Меркель та Лукашенком відбулася 15 листопада

17 листопада 2021, 22:25
Поділіться публікацією:

Очільник білоруської республіки Олександр Лукашенко та виконуюча  обов’язки німецького канцлера  Ангела Меркель другий раз за цей тиждень мали розмову телефоном. Вони говорили  про кризу з емігрантами, яка  має місце на прикордонні між Євросоюзом та Білорусією. Про це інформує пресслужба Олександра Лукашенка.

 Меркель та Лукашенко вдруге за тиждень обговорили  мігрантів на кордоні: чи вдалося домовитися політикам

Меркель знову поговорила з Лукашенком (фото з відкритих джерел)

Високопосадовці  двох країн на цей раз говорили про емігрантів і проблеми, пов’язані з ними, на кордоні між Польщею та білоруською республікою. Після завершення телефонного діалогу, який був сьогодні, 17 листопада, політики заявили, що досягнули певного рівня розуміння, що зараз чинити і як продовжувати далі вирішувати цю кризу.

За оприлюдненою інформацією, тепер обговорюваний інцидент буде винесений на рівень Білорусі та Євросоюзу. Визначені відповідальні посадовці від обох  країн – учасниць діалогу, які будуть вести переговори, аби вирішити існуючі проблеми. За досягнутим контекстом вирішуватиметься бажання нелегалів попасти до Німеччини.

Під час телефонного діалогу, пані Меркель проінформувала білоруського очільника про прохання керівниці Європейської комісії Урсули фон дер Ляйнен, аби в переговорах також   брали участь представники міжнародної  громадськості, які відслідковують  проблематику  мігрантів.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Путін поскаржився Меркель на Україну та НАТООчільник РФ Володимир Путін  11 листопада мав телефонну розмову з німецькою канцлеркою Ангелою Меркель.  Керівники двох великих країн вдруге спілкується між собою протягом кількох останніх днів. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини