Головна Новини Політика зовнішня політика Путін поскаржився Меркель на Україну та НАТО: про що говорили політики
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін поскаржився Меркель на Україну та НАТО: про що говорили політики

Керівники двох великих країн вдруге спілкується між собою протягом кількох останніх днів

11 листопада 2021, 22:10 comments1101
Поділіться публікацією:

Очільник РФ Володимир Путін  11 листопада мав телефонну розмову з німецькою канцлеркою Ангелою Меркель.  Керівники двох великих країн вдруге спілкується між собою протягом кількох останніх днів.Про це інформує прес-служба Кремля.

 Путін поскаржився Меркель на Україну та НАТО: про що говорили політики

Володимир Путін (фото із відкритих джерел)

Президент Росії, спілкуючись з німецькою колегою, висловив нарікання на деструктивні політичні методи української влади, яка відкрито використовує силові складові в своїх діях. Зокрема, порушуючи укладені мінські угоди, застосувала в зоні військового конфлікту на Донбасі ударні безпілотні апарати.

 Глава Кремля висловив свою думку стосовно того, що американські війська і інші країни – учасниці НАТО посилили в Чорноморському регіоні власну провокаційну активність. Вона є дестабілізуючою та має виражений агресивний характер.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Путін руками Лукашенка погрожує влаштувати Європі холодну зимуСамопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко пригрозив перекрити транзит магістральним газопроводом Ямал – Європа у разі, якщо ЄС вирішить закрити кордони на фоні міграційної кризи. Хто точно у програші, хто у виграші від того, що відбувається? Як можуть події розвиватись далі? Політтехнолог, експерт Центру протидії інформаційним агресіям "AM&PM" Олександр Курбан наголошує, що гібридна атака Кремля на Європу виходить на новий етап. На його думку, на фоні підготовки п'ятого пакета санкцій проти нинішньої влади Білорусі, який буде затверджено 15 листопада, такий демарш Лукашенка виглядає як гра ва-банк. Надалі, упевнений експерт, ставки зростатимуть. Не виключена і можливість реальних зіткнень на кордоні, спровокованих новими проривами мігрантів.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини