Головна Новини Політика зовнішня політика Медведєв публічно визнав Путіна дураком - експерт
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведєв публічно визнав Путіна дураком - експерт

Вісім років саме Росія б'ється за нашу територію, вбиваючи українців

12 жовтня 2021, 00:26
Поділіться публікацією:

Заступник голови Ради Безпеки Російської Федерації Дмитро Медведєв публічно визнав президента Росії дурником. Таку думку висловив у своєму Telegram-каналі політолог Олексій Голобуцький.

Медведєв публічно визнав Путіна дураком - експерт

Путін і Медведєв, фото "Російська газета"

Політолог посилається на фразу Дмитра Медведєва "з дурнями, які не будуть битись за Україну". Дурнів як раз представляє Російська Федерація. Олексій Голобуцький каже, що вісім років саме Росія б'ється за нашу територію. При цьому вбиваючи українців.

"Двохсотять" російських громадян. Витрачають мільярди. Тобто, Мєдвєдєв вважає Путіна "дураком"? Цікаво, що за цей камінаут зробить з ним сам Путін?", — задає питання Олексій Голобуцький. 

Також експерт радить застосовувати статтю Медведєва до самих росіян та їх сателітів. Наприклад фраза "з васалами мати справу безсенсово" на його думку — точна характеристика ситуації з так званими ЛДНР. Вперте наполягання Кремля на прямому діалозі з сепаратистами — це і є вимога "домовлятись з васалами". Саме вони і є власністю Росії, переконує політолог. В той час, як Україна наголошує на прямих вимогах до Росії, як країни-агресора. 

Олексій Голобуцький каже, будь-які зобов'язання, які могли брати на себе псевдореспубліки, апріорі нікчемні. Адже всі питання вирішує Кремль. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Офісі президента відреагували на скандальну статтю Медведєва. Україна бере до уваги тільки ті позиції, які озвучує президент Росії Володимир Путін. Радник глави Офісу президента Михайло Подоляк називає текст в статті Медведєва вкрай дивним і неактуальним. При цьому радник глави ОП уточнив важливий момент — Дмитро Медведєв не є причетним до організації можливої зустрічі президентів Росії і України. Тому його думка з цього приводу виглядає досить дивним і заслуговує реакції перших осіб України. Михайло Подоляк також висловив кілька версій, чому ця стаття з'явилася саме зараз.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини