Головна Новини Політика зовнішня політика В Офісі президента відреагували на скандальну статтю Медведєва
commentss НОВИНИ Всі новини

В Офісі президента відреагували на скандальну статтю Медведєва

У Зеленського не вважають за потрібне реагувати на випад Дмитра Медведєва

11 жовтня 2021, 16:00
Поділіться публікацією:

Україна бере до уваги тільки ті позиції, які озвучує президент Росії Володимир Путін. Вихід же статті заступника голови Радбезу РФ Дмитра Медведєва має два пояснення. Як інформує видання "Коментарі", таку позицію в інтерв'ю порталу "Українська правда" озвучив радник глави Офісу президента Михайло Подоляк.

В Офісі президента відреагували на скандальну статтю Медведєва

Дмитро Медведєв та Володимир Путін. Фото: ТАСС

Подоляк називає текст в статті Медведєва вкрай дивним і неактуальним. При цьому радник глави ОП уточнив важливий момент — Дмитро Медведєв не є причетним до організації можливої зустрічі президентів Росії і України. Тому його думка з цього приводу виглядає досить дивним і заслуговує реакції перших осіб України.

Михайло Подоляк також висловив кілька версій, чому ця стаття з'явилася саме зараз. Перша версія — такою статтею Медведєв хотів показати, в першу чергу, Кремлю, а не Україні, що він хоче повернутися в політичну обійму і готовий для цього знову озвучувати кремлівські методички. Така активність Медведєва здається дивною, адже екс-прем'єр РФ давно не проявляє політичної активності.

Друга версія — послугами Медведєва міг скористатися сам Кремль. Тобто, вказівки розмістити таку статтю від його імені спустили згори. Вся справа в тому, що на таку "різку шантажистську позицію" ніхто в Кремлі не наважився, тому було вирішено вкласти цей текст в уста Дмитра Медведєва, який вже втратив репутацію, як всередині РФ, так і за кордоном. Подоляк наголосив, якщо друга версія реальна, тоді справи Москви дуже погані. Російське керівництво зайшло в глухий кут і не розуміє, як тепер йому налагодити свої відносини з усім цивілізованим світом.

Читайте також раніше на порталі "Коментарі" — нардеп Олексій Гончаренко поставив на своє місце Дмитра Медведєва, відповівши, що той втратив повагу і репутацію в Росії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини