Головна Новини Політика зовнішня політика Медведєв образив двох президентів США та порівняв опонентів зі свинями
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведєв образив двох президентів США та порівняв опонентів зі свинями

Екс-президент Росії, заступник голови Ради безпеки РФ останні роки став відомий радикальними та образливими опусами

30 червня 2023, 22:44 comments1279
Поділіться публікацією:

Дмитру Медведєву, якого політики вже охрестили "клоуном", цього разу не сподобалися оцінки західних ЗМІ та політиків наслідків пригожинського заколоту для Росії. У відповідь він образив колишнього президента США Дональда Трампа та чинного голову наддержави Джо Байдена. Про це повідомляють "Коментарі".

Медведєв образив двох президентів США та порівняв опонентів зі свинями

Дмитро Медведєв

"В останні дні з цікавістю читав новини зі столиць англосаксонського світу, що підгниває. Про те, що вони, мовляв, спостерігають за подіями в нашій країні і будуть обговорювати їх з якимись партнерами. Деякі діячі навіть про тріщини, які з'явилися на фасаді Росії, говорили, — написав Медведєв. — Схоже, вони забули, спостерігачі хронові, що ще зовсім недавно ми милувалися колапсом усієї політичної машини США і захопленням Капітолію, а зараз з цікавістю спостерігаємо за тим, кого і як вибере багатостраждальний американський народ — човгаючого старого з гострою деменцією або немолодого великовікового плейбою зі звичками провінційного диктатора".

— Загалом, нема на кому погляд зупинити, — продовжує колишній змінник Путіна на посаді президента РФ. — А вже тим більше нема з ким вести справи. Як там у великого петербурзького письменника Миколи Гоголя: "Одна там тільки і є порядна людина: прокурор; та й той, якщо сказати правду, свиня". Втім, якщо згадати ще одну цитату Миколи Васильовича стає зовсім сумно: "Нічого не бачу. Бачу якісь свинячі рила замість облич, а більше нічого".

Нагадаємо, що практично всі прорашистські ЗМІ заявили, що внаслідок успішних переговорів Лукашенка Росії вдалося уникнути громадянської війни. Опосередковано цю позицію підтвердив і Путін, порівнявши дії Пригожина з подіями 1917-го, а саме – Жовтневим переворотом, який започаткував криваву Громадянську війну.

Тим часом, Залужний прокоментував можливість ядерного удару.

Лукашенко видав чергову порцію погроз та згадав про карту.

А Україна отримала "британку", якою знищує рашистів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини