Головна Новини Політика зовнішня політика Медведєв обізвав Байдена "старим трухлявим пнем"
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведєв обізвав Байдена "старим трухлявим пнем"

Заступник голови Ради безпеки РФ Дмитро Медведєв, відомий своїми неадекватними заявами, видав нову злісну ескападу

17 червня 2023, 20:56
Поділіться публікацією:

Дмитра Медведєва у міжнародних політичних колах вже прозвали "клоуном", а ЗМІ підозрюють його у зловживанні спиртним. Схоже, він вирішив вкотре підтвердити скандальне реноме, що склалося. У образливій формі він розкритикував президента США Байдена, який засудив переміщення тактичної ядерної зброї РФ до Білорусі. Про це повідомляють "Коментарі".

Медведєв обізвав Байдена "старим трухлявим пнем"

Медведєв

"Старий трухлявий пень, який страждає на деменцію, занурився в сімейній корупції і претендує на переобрання президентом США, заявив анітрохи не сумніваючись: розміщення російськими ядерної зброї в Білорусії абсолютно безвідповідально, — написав Медведєв у своєму телеграм-каналі. — І це притому що американська ядерна зброя розміщена на теренах Європи в Німеччині, Бельгії, Нідерландах, Італії та Туреччині. І це не тактична ядерна зброя, а авіаційний боєзапас".

"Я коментував це багато разів — це абсолютно безвідповідально", — заявив сьогодні Байден про вчорашні "ядерні" заяви Путіна.

Нагадаємо, що днем раніше Путін заявив країнам НАТО "Хрін вам", на нібито їхні спроби переговорів про скорочення ядерних озброєнь.

"Використання ядерної зброї теоретично можливе, — заявив президент РФ. — Для Росії це можливе у тому випадку, якщо створюється загроза нашій територіальній цілісності, незалежності та суверенітету — існуванню російської держави. Ядерна зброя створюється для забезпечення безпеки у найширшому розумінні цього слова... У нас такої зброї більше, ніж у країн НАТО. Вони знають про це і весь час нас схиляють до того, щоб ми почали переговори щодо скорочення. Хрін їм! Як у нас у народі говорять. Тому що, говорячи мовою економічних термінів, це наша конкурентна перевага".

Варто зазначити, що перед широкомасштабним вторгненням в Україну і після перших та наступних поразок на полях битв Москва все частіше почала звертатися до теми можливого застосування ядерної зброї, шантажуючи світову спільноту.

Тим часом, Росія знову викрадає українських дітей.

У липні Україні передадуть нову зброю.

А в Санкт-Петербурзі Путін вирішив похвалитися накраденим в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини