Головна Новини Політика зовнішня політика Масові протести в Білорусі: Лукашенко терміново зателефонував Путіну
commentss НОВИНИ Всі новини

Масові протести в Білорусі: Лукашенко терміново зателефонував Путіну

Це вже другий телефонна розмова двох президентів у зв'язку з масовими мітингами проти перемоги Олександра Лукашенка на президентських виборах в Білорусі

16 серпня 2020, 15:08 comments1467
Поділіться публікацією:

Тижневі мітинги протесту в Білорусі привели до того, що глава держави Олександр Лукашенко повторно зідзвонився з Кремлем для отримання консультації від лідера Росії Володимира Путіна. Про це повідомляє прес-сайт московського Кремля.

Масові протести в Білорусі: Лукашенко терміново зателефонував Путіну

Згідно з офіційною інформацією, обидва лідери впевнені, що протестна ситуація нагнітається виключно ззовні, з боку іноземних держав.

"З російського боку підтверджена готовність надати необхідне сприяння у вирішенні проблем, що виникли на основі принципів Договору про створення Союзної держави, а також в разі необхідності по лінії Організації Договору про колективну безпеку", — зазначено в повідомленні.

Відзначимо, що це вже в торою телефонна розмова Лукашенко і Путіна в зв'язку із загостреною ситуацією в Мінську та інших великих містах.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в ході протестів в Мінську постраждали десятки людей, включаючи співробітників ОМОН . У Міністерстві внутрішніх справ Білорусі повідомили, що   по країні за участь в несанкціонованих масових заходах затримано понад три тисячі осіб. З них близько тисячі затримані в столиці країни і більше двох — в інших регіонах республіки.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини