Головна Новини Політика зовнішня політика Лукашенко зізнався, як воював би за Крим
commentss НОВИНИ Всі новини

Лукашенко зізнався, як воював би за Крим

Лукашенко дорікнув українській владі в бездіяльності під час анексії Криму

7 серпня 2020, 07:59 comments1186
Поділіться публікацією:

Олександр Лукашенко розповів, як Україна повинна була відстоювати Крим. Білоруський президент впевнений, що у 2014-му році українська влада не діяла, а потрібно було воювати за півострів до останнього. Про це розповів в інтерв'ю Дмитру Гордону.

Лукашенко зізнався, як воював би за Крим

Олександр Лукашенко. Фото: Валерій Мельников/РИА Новости

Сам Лукашенко стверджує, що саме так і вчинить, якщо хтось спробує відібрати у його країни частину землі.

"Якщо навіть невеличкий земельний клаптик хтось спробував забрати, там би, ймовірно полягли тисячі людей. Крим — це справжня перлина. А ви навіть не поборолися за нього, не воювали", — дорікнув Лукашенко владі України.

Він вважає, що в лютому 2014-го в повну бойову готовність потрібно було привести збройні сили по всій Україні. А аргумент тодішнього тимчасово виконуючого обов'язки президента Олександра Турчинова, що нібито армія не готова була обороняти Україну, президент Білорусі вважає непереконливим.

"Адже там були люди, які хотіли захопити твою територію. Стріляти в них — це вже остання справа. Він же до цього нічого не зробив. Потрібно було затримувати їх як завгодно: з ножами, з лопатами, врукопаш, вручну, або навіть з палицями. Якщо б і це не допомогло, тоді так — бери і стріляй", — заявив білоруський президент.

Також раніше "Коментарі" розповідали про те, як Олександр Лукашенко ставиться до нинішнього президента України Володимира Зеленського.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини