Головна Новини Політика зовнішня політика Лукашенко заявив, що перекриє енерготранзит, якщо його будуть "душити поляки"
commentss НОВИНИ Всі новини

Лукашенко заявив, що перекриє енерготранзит, якщо його будуть "душити поляки"

Лукашенко каже, що білоруси, мовляв, не дуже часто їздять до ЄС

1 грудня 2021, 18:55
Поділіться публікацією:

Президент Білорусі   висловився, що буде готовим перекрити енерготранзит, якщо влада Польщі закриє кордон через  нелегалів. Про це інформує  білоруське  медіа БЕЛТА.

Лукашенко заявив, що перекриє енерготранзит, якщо його будуть "душити поляки"

Олександр Лукашенко (фото з відкритих джерел)

Як наголосив очільник білоруської республіки, коли його братимуть за горло представники Польщі  чи ще якісь інші, він не буде звертати уваги на якісь контракти. Поляки сказали, що закриватимуть кордон з нашою країною, хай це роблять. Білоруси не так часто збираються до Євросоюзу. Їх інтереси  пов'язані з Росією, Китаєм, та найбільше зосереджені на Сході. А якщо Білорусь зачинить, що відбудеться з потоком, який, в основному до РФ, Китаю  проходить через нашу територію? Товари, які постачає Євросоюз  в Росію, потрапити туди не зможуть.

Олександр Лукашенко  зазначив, що перш ніж озвучувати  такі заяви зі свого боку, потрібно брати до рук свої курячі мізки, так в нас в народі говорять,  і розміркувати, а що дасть таке брязкання. Вони закриють кордон… Кому вони принесуть шкоду?  Самі собі. Потім, ти закриєш – хай спершу добре подумають, як вони енергоносії будуть купувати в  Росії.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Лукашенко звинуватив Україну у проблемах на кордоні.Невизнаний очільник білоруської республіки Олександр Лукашенко повідомив, що має підготовлену стратегію реагування для нейтралізації конфліктних ситуацій на кордоні з країнами Польщі, Латвії, Литви та України. Про це він сказав, відповідаючи на питання російського пропагандиста Дмитра Кисельова. За словами білоруського президента, війська Альянсу  почали маневрувати на сусідніх польських, латвійських, литовських та українських територіях.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Александр

1 грудня 2021, 23:36

Усвоил "колхозник": лучше гнать, чем быть гонимым". Только отказывается понимать в какой угол его загнал великий Пу. Белорусы понимают, что чем дольше будет у власти Лукашенко, тем многократно дольше будет путь назад - в Мир. Доживут не все, из числа оставшихся, а те, кто выживет будут кричать "Польска незгинела", "Слава Україні" с "ножкой Буша" в руках. Фильм-пророчество "Комедия строгого режима", песня Слепакова "Новый год" - это будущее тех, кто думает что Свободу кто то даст просто так, или в результате мирного протеста. России и Белоруссии свободу дадут только невыносимые страдания, когда жизнь станет страшнее смерти. А за Жизневского Украина говорит СПАСИБО.


Новини