Головна Новини Політика зовнішня політика "Побігли попереду НАТО": Лукашенко звинуватив Україну у проблемах на кордоні
commentss НОВИНИ Всі новини

"Побігли попереду НАТО": Лукашенко звинуватив Україну у проблемах на кордоні

Окремо Лукашенко розкритикував зовнішню політику України

30 листопада 2021, 21:45
Поділіться публікацією:

Невизнаний очільник білоруської республіки Олександр Лукашенко повідомив, що має підготовлену стратегію реагування для нейтралізації конфліктних ситуацій на кордоні з країнами Польщі, Латвії, Литви та України. Про це він сказав, відповідаючи на питання російського пропагандиста Дмитра Кисельова.

"Побігли попереду НАТО": Лукашенко звинуватив Україну у проблемах на кордоні

Олександр Лукашенко (фото з відкритих джерел)

За словами білоруського президента, війська Альянсу  почали маневрувати на сусідніх польських, латвійських, литовських та українських територіях. Тому головнокомандувач повинен знати, як поступити. Не піддаватись на провокативні дії, але передбачати, що може бути завтра, щоб не сталось, як у 1941 році. Сталін всім казав не піддаватись на провокативні дії. Такий сигнал давав Кремль,  а війна вже майже розпочалась. Через те, я повинен мати свою стратегію та передбачити підрозділи національної армії, що здійснюватимуть реагування  на спроби спровокувати конфліктну ситуацію на кордоні поруч з Балтикою, Польщею та Україною.

 Лукашенко піддав критиці зовнішню політику нашої країни щодо білоруської республіки й звинуватив українську сторону в тому, що ніби вони перші розпочали "маневри та провокації біля кордону".

 Очільник Білорусі зазначив, що українці поспішили, попередивши навіть війська Альянсу, як завжди. Повітряний простір Україна закрила раніше, ніж Євросоюз та США, аби завадити польотам білоруських лайнерів, так само точно і тут.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що  Лукашенко зробив заяву про загрозу вторгнення Росії в УкраїнуОчільник Білорусі прокоментував можливість військового вторгнення РФ на нашу країну. Він наголосив, що немає таких даних. 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Євген

1 грудня 2021, 09:24

Так звана влада України вже з усіма сусідами посварилася!


Новини