Головна Новини Політика зовнішня політика Лукашенко видав чергову порцію погроз і згадав про карту
commentss НОВИНИ Всі новини

Лукашенко видав чергову порцію погроз і згадав про карту

Глава Білорусі виступив перед "партгоспактивом" Білорусі напередодні дня незалежності республіки, який приурочений до дня звільнення Мінська від німецько-фашистських загарбників

30 червня 2023, 19:56
Поділіться публікацією:

Під час сьогоднішнього виступу у Палаці республіки, присвяченого дню незалежності, Олександр Лукашенко видав чергову порцію погроз. Її він адресував неназваним "центрам прийняття рішень". Про це повідомляють "Коментарі".

Лукашенко видав чергову порцію погроз і згадав про карту

Олександр Лукашенко

"Зараз стало модно говорити про центри прийняття рішень. Так ось, координати цих центрів нам до міліметра відомі. І позавчора вони чітко і ясно визначені та затверджені мною на військових картах", — заявив глава Білорусі, який кількома днями раніше, розповідаючи про переговори з Пригожиним, повідомив про переміщення тактичної ядерної зброї з РФ до Білорусі.

"Сьогодні наш час виконати свою історичну місію. Тепер ми б'ємося за цей мир. Як бачите, б'ємося на інформаційному, економічному та політичному фронтах", — також сьогодні заявив Лукашенко.

Неконкретним об'єктом своєї критики він обрав "західні еліти".

"Західним елітам страшно, що завтра їхні народи вийдуть на вулиці і скажуть остаточне ”ні” неоліберальним цінностям. Вони вже там. Вони борються, щоб сказати ні, цінностям, які ділять суспільство на касти, дають привілеї обраним, кидають народи у аморальну та бездуховну прірву в гонитві за наживою", — заявив союзник Путіна у війні проти України та її народу.

Нагадаємо, що сьогодні, у відповідь на ядерний шантаж Лукашенка та Путіна, які заявили про переміщення російської ядерної зброї до Білорусі, Польща попросила НАТО про розміщення на своїй території ядерних арсеналів.

Тим часом, Залужний пояснив, чому F-16 потрібні вже зараз, а не через півроку.

ЗСУ на півдні анонсували нові "жести доброї волі" від окупантів.

А Італія сплатила політ офіцерів ВПС у космос.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини