Головна Новини Політика зовнішня політика Лукашенко розповів, як Путін планує створити нову державу і коли там опиниться Україна (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Лукашенко розповів, як Путін планує створити нову державу і коли там опиниться Україна (ВІДЕО)

Нова держава буде мати спільну армію, валюту та економіку

7 лютого 2022, 15:30
Поділіться публікацією:








Напередодні російський пропагандист Володимир Соловйов записав велике розлоге інтерв’ю з невизнаним президентом Білорусі Олександром Лукашенко. Під час розмови, Лукашенко розповів про плани Путіна утворити новий союз суверенних республік, до якого увійде Росія, Білорусь, Україна та інші слов’янські народи. Також він розповів, що у цього союзу буде спільна армія та валюта. Про це Лукашенко розповідає у першій половині вищезгаданого інтерв’ю, яке з’явилось у вільному доступі на платформі Youtube, передає портал "Коментарі".

Лукашенко розповів, як Путін планує створити нову державу і коли там опиниться Україна (ВІДЕО)

Олександр Лукашенко. Фото з сайту президента Беларуси

На запитання журналіста — якою буде ця нова держава, яку створять Путін з Лукашенко, не визнаний білоруський президент зазначив, що через 15 років, до нього увійде і Україна. Новий союз матиме свою державну символіку, армію, економіку і т.д.

"Це буде об’єднання суверенних держав. Бо незалежність — справа відносна. Як я можу бути незалежним, якщо зараз весь ринок російський. Буде свій гімн, прапор, керівництво. Може бути і спільна валюта. А зараз вже видно, що там буде спільний оборонний простір. Ми це вже бачимо. І Казахстан це показав. І спецслужби спільні будуть працювати", — сказав Лукашенко.

На запитання Соловйова про те, хто вступить у цей союз, Лукашенко додав, що Білорусь уже точно вступила у нове об’єднання.

"Білорусь уже там. Думаю, що для Казахстану вже був хороший урок. Якщо говорити про термін у 15 років, то я впевнений, що там буде і Україна. Якщо ми не наробимо помилок. А всі інші по периметру в процесі об’єднання цих потужностей, де опиняться? Арменії нема куди подітись, кому вони треба? Азербайджан вибивається з цього процесу, бо ми багато помилок допустили. Це окрема розмова. А Туркменістан, Узбекистан і Таджикистан, я думаю, в силу своєї необхідності економічної теж приєднаються", — висловився Лукашенко.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" писали про те, що Лукашенко в інтерв'ю Соловйову назвав Зеленського "безголовим".  За словами не визнаного білоруського президента, зараз президента України "штовхають" до війни.

Читайте також: Думки іноземців про міжнародну політику Росії: що показало опитування




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

неандертальский мир вперед

7 лютого 2022, 17:54

Пожизненный как вдруг заговорил! Как только смахнут обнуленыша, таракана даже на директора колхоза не возьмут. Он считает что Украина угрожает Беларуси? Это клиника.


Новини