Головна Новини Політика зовнішня політика Лукашенко в інтерв'ю Соловйову назвав Зеленського "безголовим": подробиці (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Лукашенко в інтерв'ю Соловйову назвав Зеленського "безголовим": подробиці (ВІДЕО)

Лукашенко дав інтерв'ю пропагандисту Соловйову

6 лютого 2022, 21:10
Поділіться публікацією:

Очільник Білорусі зневажливо висловився на адресу  українського президента. За його висловом, Володимир Зеленський є "безголовим". Такий коментар він надав пропагандисту Росії  Володимиру Соловйову, відповідаючи на його питання. Запис цього інтерв’ю  оприлюднено  в соціальних мережах на каналі "Соловйов Live".

Лукашенко в  інтерв'ю Соловйову назвав Зеленського "безголовим": подробиці (ВІДЕО)

Олександр Лукашенко (фото з відкритих джерел)

 За словами не признаного білоруського президента, зараз президента України "штовхають" до війни.

 Як зазначив Лукашенко, вони  прекрасно знають, що до цього їх примушують. Зараз, український президент, хай пробачить, вперше скажу, безголовий, хоч я не знав, що він так себе поводитиме. Керівник України вже кричить, що, війна не почнеться, війни немає і тому подібне. Вони його в стійло хочуть заганяти, щоб він казав, що агресія буде, ми нападаємо  і так далі.

 Так само, цьому пропагандисту з Росії білоруський очільник сказав, що якби розпочалась війна, вона б продовжувалась  кілька днів. Ясно, що українці ніколи  не будуть з нами воювати. Адже ця війна тривала б чотири дні, якнайбільше. Немає кому проти нас йти зі зброєю. Там, кого показували  з дерев’яними автоматами, як їх тренують. Ось їдемо в сусіднє приміщення і відзнімемо на мобільник такі тренувальні дії та продемонструємо.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Росія і Білорусь проведуть спільні військові навчання в лютомуРосія і Білорусь проведуть спільні військові навчання в лютому. Таку заяву зробив у понеділок, 17 січня, самопроголошений білоруський лідер Олександр Лукашенко на тлі зростання напруженості між Сходом і Заходом через Україну. 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Alex

6 лютого 2022, 23:43

Последние на сегодня фото детишек и их мамаш с деревянными автоматами в Киеве - это что-то из театра абсурда...

Влад

6 лютого 2022, 22:15

Цей недоношений ДЕБІЛ ЛУКАШЕСКУ побачив себе в зеркалі злиднів ВЯЛІКІМ ПАЛКОВОДОМ бульбашей....!!!


Новини